Türkiye'de şubat ayında sıcaklık rekoru kırılırken Adana'yı süper hücre vurdu! Bir anda her yer bembeyaz oldu

Ülke genelinde kış mevsiminde yaşanan bahar havası etkili olmaya devam ederken Adana’da umulmadık bir görüntü oluştu. Adana’yı süper hücre vurdu! Bir anda her yer bembeyaz oldu. Bölgedekiler o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti...

Şubat ayında rekor sıcaklar yaşanırken, kolay kolay beyaza bürünmeyen Adana’da alışık olmadık bir görüntü oluştu. Adana’yı süper hücre vurdu ve sabah saatlerindeki yağışların ardından bir anda her yer bembeyaz oldu.

ADANA BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI

resim-2024-02-18-203449929.png

Adana’nın Karataş ilçesinde etkili olan dolu yağışının ardından bölge beyaza büründü. Sabah saatlerinde yağan dolunun fındık büyüklüğünde olduğu ve sahil çevresini beyaz örtüyle kapladığı bildirildi. Bazı sitelerin boş havuzları yağışla doldu.

Bölgede yaşayanlar o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Hava Forum, o anları X hesabı üzerinden "Adana'ya bakın... Geçmiş olsun... Süper hücre Karataş ilçesini bembeyaz yaptı..." notuyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN