Uçurumdan yuvarlanan sürücü için insan zinciri

Uçurumdan yuvarlanan sürücü için insan zinciri

Reşadiye'de seyir halindeki sürücü aracının kontrolünü kaybederek uçurumdan yuvarlandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı sürücü uçurumdan yukarı insan zinciri oluşturularak çıkarılabildi.

Tokat Reşadiye'de Mehmet T. kontrolündeki cip, sürücüsünün hakimiyetinden çıkarak yaklaşık 40 metrelik uçurma yuvarlandı. Bir kayaya çarparak yan yatan araçtan Mehmet T. kendi imkanları ile çıkmayı başardı.

1-001.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti ancak sedyeye alınan sürücüyü bulunduğu yerden çıkarmak ise kolay olmadı. Yaralı sürücü dik araziden  insan zinciri oluşturularak çıkartılabildi. 

2-001.jpg

Ambulansla Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet T.'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

3.jpg

Kazanın görgü tanığı olan Güvendik Köyü Muhtarı Yusuf Erdem, önünde seyir halinde olan cipin bir anda gözden kaybolduğunu söyledi ve kazayı fark ettiğinde araçtan inerek yaralanın yardımına koştuklarını belirtti. Erdem, aynı zamanda sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdiklerini de aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN