Uludağ'da faciaya ramak kala... Telesiyejin telleri koptu!

Uludağ'da çift taraflı dönen telesiyejin arıza nedeniyle telleri koptu. Kopan tel kayak yapmak için piste çıkan turistin başına çarptı. Yaralı turist jandarma ekiplerince hastanede kaldırılırken telesiyeji tamir etmek için gelen işçi, iş güvenliğini hiçe sayarak adeta ölüme meydan okudu.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ, sömestr tatilinde yine dolup taştı. Vatandaşların kış tatili için tercih ettiği adreslerin başında gelen Uludağ'da kar kalınlığı 68 santimetreye ulaştı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Eğlenmek ve keyifli tatil geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler telesiyejlerle tepeye tırmandı. Çift taraflı dönen telesiyejlerden birinin tellerinin arıza nedeniyle kopması sonucu meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

8611324.jpg

YARALI TURİST HASTANEYE KALDIRILDI

Kopan tel kayak yapmak üzere piste çıkan Rus turistin başına çarptı. Durumu fark eden vatandaşlar yaralı turistin yardımına koşarken, jandarma ekiplerine bilgi verildi.

8611323.jpg

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri gerekli tedbirleri alarak kar motoru ile yaralı turisti hastaneye kaldırdı.

8611321.jpg

İŞ GÜVENLİĞİ YOK SAYILDI

Turistin durumunun iyi olduğu belirtilirken, arıza için gelen bir işçi ise telesiyeji tamir etmek için tırmandığı direkte adeta ölüme meydan okudu.

8611326.jpg

İş güvenliğini ihmal eden çalışan kameraya yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN