Uşak'taki fabrika yangını 15 saattir devam ediyor

Uşak'taki fabrika yangını 15 saattir devam ediyor

Uşak’ta dün akşam saatlerinde bir fabrikada çıkan yangına ekipler 15 saattir müdahale ediyor. Alevlerin kullanılamaz hale getirdiği fabrikanın bir bölümünde soğutma çalışmaları başladı.

Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebeple dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Alevlerin sardığı fabrikaya çok sayıda söndürme aracı, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin aralıksız bir şekilde söndürme çalışmalarını sürdürdüğü yangın ise yaklaşık 15 saattir devam ediyor.

2.jpg

Kullanılmaz hale gelen fabrikanın bir bölümünde soğutma çalışmaları sabahın erken saatlerinde başlarken yanan elyafların tekrar alevlenme riskine karşı ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

3.jpg

Öte yandan fabrikanın üretim kısmında bulunan makinelerin bir bölümü, depo kısmında ise bütün malzemelerin yandığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN