Üsküdar'da emeklilere alışveriş desteği başvuruları uzatıldı

Üsküdar'da emeklilere alışveriş desteği başvuruları uzatıldı

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan, ilçedeki emeklilere yılda 5 bin liralık pazar alışverişi desteği için başvurular 31 Mayıs'a kadar uzatıldı. Destekten kişi başı geliri asgari ücretin 3’te birinden az olan hanelerde yaşayan 60 yaş ve üzeri emekliler yararlanabiliyor.

Önceki hafta Üsküdarlı emekliler için pazar alışverişi desteğini sosyal medya hesabından duyuran Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, seçim vaatleri arasında yer alan sözünü tuttu.

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, emekliler uygulamaya yoğun ilgi gösterdi. Emekliler, bizzat Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne ya da belediyenin ''www.uskudar.bel.tr'' internet adresinden başvuru yapabiliyor. Başvurular, 31 Mayıs Cuma günü saat 17.00’ye kadar yapılabilecek.

HANGİ BELGELER İSTENİYOR?

Başvuru yapacak emeklilerin yanlarında nüfus cüzdanı fotokopisi, e-Devlet üzerinden alınan “İkametgah”, “Tapu Bilgileri Sorgulama”, “Adıma Tescilli Araç Sorgulama”, “Emekli Aylık Bilgisi” belgelerini beyan etmesi ve iletişim bilgilerini bildirmesi gerekiyor. Destekten kişi başı geliri bir asgari ücretin 3’te birinden az olan hanelerde yaşayan 60 yaş ve üzeri emekliler yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN