Şehit Muhammet Demir'in naaşı Sivas'a getirildi: Gülmüş benim yiğidim...

Şehit Muhammet Demir'in naaşı Sivas'a getirildi: Gülmüş benim yiğidim...

Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Muhammet Demir'in cenazesi, memleketi Sivas'a getirildi. Yakınlarını teskin etmeye çalışan Demir'in eşi Hilal Demir 'Şehit geliyor, gururumuz geliyor, ağlamayın. Sırtından vurdular ama gülümseyerek gitti. Arkadaşı dedi gülümsemiş, gülmüş benim yiğidim' dedi.

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Değirmentaşı Tepe bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Özel Harekat polisi Muhammet Demir'in cenazesi, memleketi Sivas'a getirildi.

Şehidin cenazesini taşıyan askeri uçak, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na indi.

EŞİNİN FOTOĞRAFINI TAŞIDI

Şehidin eşi Hilal ve 2 yaşındaki kızı Afra da aynı uçakla kente ulaştı. Hilal Demir, uçaktan inerek şehit eşinin fotoğrafını taşıdı, Afra'yı bir polis memuru kucağına aldı.

Hilal Demir, ağlayan yakınlarını teskin ederek, "Yiğidim, gururum, vatan sağ olsun." dedi.

"GURURUMUZ GELİYOR, AĞLAMAYIN"

"Afra, baba diyordun, babanı toprağa veriyoruz. Açın kollarınızı, şehidiniz geliyor." şeklinde konuşan Demir, "Şehit geliyor, gururumuz geliyor, ağlamayın. Sırtından vurdular ama gülümseyerek gitti. Arkadaşı dedi gülümsemiş, gülmüş benim yiğidim." ifadelerini kullandı.

Numune Hastanesi morguna konulan şehit Demir'in cenazesinin akşam saatlerinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN