Sema Silkin Ün'den Doğu Perinçek'e cevap: 28 Şubat’ı 1000 yıl sürdürecek Eski Türkiye planı tıkır tıkır işlemektedir

Sema Silkin Ün'den Doğu Perinçek'e cevap: 28 Şubat’ı 1000 yıl sürdürecek Eski Türkiye planı tıkır tıkır işlemektedir

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sözlerini eleştirerek '28 Şubat’ta hedef alınan FETÖ’ydü. Şuan FETÖ’ye karşı yapılan mücadele 28 Şubat’ın devamıdır' demesine Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'den cevap geldi. Silkin, '28 Şubat’ı 1000 yıl sürdürecek Eski Türkiye planı tıkır tıkır işlemektedir' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin, Müslümanları kriminalize eden 28 Şubat Darbesi’nin gerçekte FETÖ’ye karşı tertip edildiğini belirten Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e tepki gösterdi.

Son aylarda AK Parti ile işbirliği içinde olan Vatan Partisi’nin lideri Doğu Perinçek, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun sözlerini hedef alarak “28 Şubat’ta hedef alınan FETÖ’ydü. Şuan FETÖ’ye karşı yapılan mücadele 28 Şubat’ın devamıdır” dedi.

"28 ŞUBAT'I BİN YIL SÜRDÜRECEK PLAN İŞLEMEKTEDİR"

Sema Silkin Perinçek’in şaşkınlık yaratan bu sözlerine “28 Şubat’ı 1000 yıl sürdürecek Eski Türkiye planı tıkır tıkır işlemektedir” diyerek karşı çıktı.

Gelecek Partisi kurucusu ve genel başkanı Davutoğlu, "28 Şubat’ın mazlumlarından oy alarak iktidara gelenlerin, bugün iktidarı başörtüsü düşmanlığı yapanlarla paylaşmaları o mazlum kitlelere ihanettir" diyerek Perinçek'i kızdımıştı.

ÖZDAĞ'DAN SERT AÇIKLAMA

Doğu Perinçek'e bir cevap da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan geldi. 28 Şubat zihniyetinin hortladığını belirten Özdağ, "28 Şubat’ı iliklerine kadar yaşayanlar, 28 Şubatta ne olduğunu görenler, bilenler, hissedenler uyanın" dedi.

Öte yandan Gelecek Partisi Kadın Politiklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başer de Perinçek’in Ahmet Davutoğlu’nu hedef alan ve 28 Şubat’ı güzelleyen açıklamalarına tepki gösterdi.

"BU SİZE BİLE YAKIŞMAZ"

Davutoğlu gibi güçlü bir rakiple mücadele etmenin yolunun iftira olmaması gerektiğini belirten Çiftçioğlu, Perinçek’e hitaben “Bu size bile yakışmaz” dedi.

Çiftçioğlu, “Aslen şaşırdığım şey sizin söylemleriniz değil! 28 şubatta mağdur edilen ve mağduriyetlerini gidereceği, davalarına sahip çıkacağı inancıyla oy verdikleri ve aynı inançla desteklemeye devam ettikleri iktidarın 28 Şubat mağdurlarının yüzlerine nasıl bakacağı sadece!!!” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN