Serenay Sarıkaya’ya Kerem Bürsin hayranlarından taciz şoku

Serenay Sarıkaya’ya Kerem Bürsin hayranlarından taciz şoku

Reklam filminde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın başı dertten kurtulmuyor. Serenay Sarıkaya, İstanbul Levent'te sevgilisi Kerem Bürsin hayranlarının sözlü tacizine uğradı.

Yaşları 18-20 arasında bir grup genç kız Serenay Sarıkaya'ya; "Kerem'in peşini bırak, ondan ayrıl. Ayrıca hiç de güzel değilsin, yakışmıyorsunuz" diye bağırdı. Yaşları 18-20 arasında bir grup genç kız "Kerem'in peşini bırak, ondan ayrıl. Ayrıca hiç de güzel değilsin, yakışmıyorsunuz" diye bağırdı. Serenay Sarıkaya ise söylenenleri duymazdan geldi ve hızla arabasına bindi. Bir reklam çekimi sırasında tanışan Serenay ile Kerem 4 aydır aşk yaşıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN