Sergen Yalçın Eskişehirspor için kararını verdi

Sergen Yalçın Eskişehirspor için kararını verdi

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor görüştüğü 3 teknik adamdan da hayır yanıtını aldı.

İsmail Kartal ile yollarını ayıran Eskişehirspor, görüştüğü 3 tecrübeli teknik adamdan olumsuz cevap aldı. 

Michael Skıbbe ile yollarının ayrılmasının ardından İsmail Kartal’la yola devam Eskişehirspor’da son günler bitmek bilmiyor. Kartal ile yolları ayıran Kırmızı Şimşekler bu sezon 3’ücü teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. 

Eskişehirspor Yönetimi Sergen Yalçın, Bülent Uygun ve Mesut Bakkal ile görüştüğü öğrenildi. Bülent Uygun, çalıştırdığı takım olduğu için yönetimden affını isterken, Sergen Yalçın’ın ise bir süre takım çalıştırmak istemediğinden Eskişehirspor’un teklifini geri çevirdiği öğrenildi. Son olarak Eskişehir’e gelen Mesut Bakkal ile görüşen yönetim, uzun toplantının ardından tecrübeli teknik direktörle de anlaşmaya varamadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN