Şimşek: Ben de Kürdüm, Maliye Bakanıyım!

Şimşek: Ben de Kürdüm, Maliye Bakanıyım!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, PKK terörüne tepkisini "Ben de Kürdüm, İstanbul en büyük Kürt kentidir" sözleri ile dile getirdi.

İstanbul'da düzenlenen Finans Zirvesi'nde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye kendi sorunlarını demokrasiyle çözeceğini, başka türlü bir çözümün de olamayacağını vurguladı.

Şimşek, "Avrupa'da İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra sınırlar kalktı. Türkiye mutlaka ama mutlaka terörizmi dize getirecektir ama bu uzun zaman olacak. İstanbul en fazla Kürt'ün yaşadığı şehirdir" diye konuştu.

Kendisinin de Kürt olduğunu hatırlatan Şimşek, "Kürdüm, Maliye Bakanıyım, bu güzel ülkeme bu hizmeti yapıyor olmam, fırsat eşitliği ile Türkiye'yi diğer ülkelerden ayırıyor. Çözüm süreci istismar edilmeseydi çok önemli bir adımdı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN