Söğütlüçeşme'den Avcılar'a giden metrobüste yanına oturduğu genç kızı taciz eden 35 yaşındaki kişiyi yolcular dövdü, polise teslim etti.
Olay, perşembe akşamı Söğütlüçeşme'den Avcılar'a gitmekte olan metrobüste yaşandı. Milliyet’in haberine göre bir internet firmasında sosyal medya uzmanı olarak çalışan 26 yaşındaki Ç.D. isimli genç kız, yanına oturan ve işsiz olduğu öğrenilen 35 yaşındaki adamın elle tacizine uğradı.
METROBÜSTEN KAÇMASINA ENGEL OLDULAR
Yolcuların olayı fark etmesiyle metrobüs karıştı. Yolculardan bazıları tacizciyi genç kızın yanından kaldırıp darp etti ve metrobüsten kaçmasına engel oldular.

Zincirlikuyu istasyonuna gelindiğinde metrobüsten indirilen tacizciye burada da diğer yolcular saldırdı ve linç girişiminde bulundu. Olaylar, polisin yaklaşık yarım saat sonra metrobüs durağına gelmesiyle son buldu.
SESİNİZİ ÇIKARTIN
Tüm bu süre zarfında kanlar içerisinde bekleyen tacizci olayla ilgili konuşmazken, tacize uğrayan Ç.D., olayı ilk farkettiğinde "kimse inanmaz, suçlu duruma düşerim" diyerek sesini çıkarmadığını söyledi. Genç kız, çevredeki yolcular müdahale etmese, korkudan belki de hiç sesini çıkarmayabileceğini belirtirken, "sesinizi çıkartın, sesinizi çıkartınca bu hale geliyorlar" çağrısında bulundu.

Tacizci gözaltına alınırken, yaşadığı şok her halinden belli olan genç kız da olayı sosyal medya hesabından paylaştı.
