Son dakika! Altın yine rekor kırdı... Fiyatı 400 lirayı da geçti

Son dakika! Altın yine rekor kırdı... Fiyatı 400 lirayı da geçti

Son dakika haberi... Altın yine rekor kırdı, fiyatı bir kez daha katlandı. Dün 397 liraya çıkarak rekor kıran gram altının fiyatı, bugün de 400 lirayı aşarak 400,70 lira oldu.

Altının yükselişini koronavirüs salgınıyla başlayan güvenli varlıklara yatırım eğilimi tetikledi. Böylece altının uluslararası piyasalarda ons fiyatı da 1, 800 doları aştı.

Dün altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan ve 401,2 lira tüm zamanların zirvesini gören gram altın, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,8 artışla ve rekor kapanış fiyatı olan 399 liradan tamamladı.

YÜKSELİŞLE BAŞLADI, REKOR KIRDI

Yeni güne de yükselişle başlayan altının gram fiyatı, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 400,3 lira seviyesinde seyrediyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 649 lira, Cumhuriyet altını da 2.659 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 1.813 dolar seviyesinde bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN