Son dakika! Ankara'da toplantı, yürüyüş ve gösteriler yasaklandı

Son dakika! Ankara'da toplantı, yürüyüş ve gösteriler yasaklandı

Son dakika haberi... Ankara Valiliği, kentteki Kovid-19 vaka sayısının artmasını gerekçe göstererek, kentte her türlü toplantı, yürüyüş ve gösterinin 15 gün süreyle kısıtlandığını duyurdu. Yasak kararının baroların düzenleyeceği Büyük Savunma Mitingi'ne bir gün kala alınması ise dikkat çekti.

Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında toplanan Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yeni tedbirler alınacağını duyurdu.

Vaka sayılarında artış yaşandığı belirtilen açıklamada, "Salgının engellenmesi adına, il UHK kararı uyarınca ilimizde maske zorunluluğu ve diğer kısıtlamaların yanı sıra her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlanmıştır" dendi.

BAROLAR BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ YAPACAKTI

Öte yandan AK Parti'nin tepkilere rağmen TBMM'ye sunduğu çoklu baro teklifini protesto etmek amacıyla Ankara'da toplanan 30 baro başkanı 3 Temmuz Cuma günü (yarın) Ankara'da Büyük Savunma Mitingi gerçekleşeceğini açıklamıştı.

Yasak kararının mitinge bir gün kala alınması ise dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN