Son dakika! Bahçelievler seçim sonuçları 2019: Bahçelievler 31 Mart seçim sonucu karar.com'da

Son dakika! Bahçelievler seçim sonuçları 2019: Bahçelievler 31 Mart seçim sonucu karar.com'da

Türkiye'de seçim heyecanı yaşanıyor... Karar.com tüm il ve ilçelerdeki 31 Mart oy oranlarını dakika dakika aktarıyor. Bahçelievler seçim sonuçları 2019 için de gözler sandıklarda. Peki AK Parti mi önde CHP mi? Cumhur İttifakı adayı Hakan Bahadır ile Millet İttifakı adayı Mehmet Ali Özkan arasında geçen yarışta son durum ne? Anketlerde ve önceki seçimlerde AK Parti'nin kazandığı Bahçelievler seçim sonuçlarını son dakika haberleriyle aktarıyoruz...

Bahçelievler 31 Mart yerel seçim sonuçlarını dakika dakika Karar.com seçim özel sayfasından aktarıyoruz. Oyların sayılmaya başlarken AK Parti ve CHP adaylarının yarıştığı Bahçelievler seçim sonucu kritik öneme sahip. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bahçelievler seçim sonucu oy oranları anlık verilerle grafiklere yansıyor. CHP İstanbul'da 4 ilçede İYİ Parti'yi destekleyeceğini açıklamıştı. İYİ Parti de bu ileçler dışında CHP'yi destek verdi. Baheçlievler'de Millet İttifakı adayı CHP'li Mehmet Ali Özkan, Cumhur İttifakı adayı AK Partili aday Hakan Bahadır il yarıştı. 

Aşağıdaki linkten Bahçelievler oy oranlarını ve hangi parti önde öğrenebilir sondakika seçim haberlerine ulaşabilirsiniz. 

BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUCU SON DURUM: AK PARTİ Mİ CHP Mİ ÖNDE?

"Bahçelievler seçim sonucu için Hakan Bahardır mı Mehmet Ali Özkan mı önde?" sorusunun cevabı aranırken, önceki seçimler ve anketler bu konuda fikir veriyor. 

19-03/28/bahcelievler.png

24 Haziran genel seçimleri Bahçelievler sonuçlarına göre AK Parti yüzde 44.2, CHP yüzde 23.8, HDP yüzde 13.4, MHP yüzde 8.4 oy aldı. AK Parti'nin güçlü olduğu ilçede yine benzer bir tablonun çıkması muhtemel. Aday göstermeyen HDP'nin tabanının Millet İttifakı adayına oy vermesi durumunda bile CHP-AK Parti arasındaik fark kapanmıyor. 

Anket sonuçları da AK Parti adayını işaret ediyor. ORC'nin son anketine göre, Cumhur İttifakı yüzde 45.6 Millet İttifakı yüzde 36.4 oy alıyor. 

19-03/30/bahcelievler.jpg
Bahçelievlerde İBB Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu'na karşı yarışan Binali Yıldırım, diğer bir çok ilçede olduğu gibi AK Parti adayından daha fazla oy alıyor. ORC anketine göre, Bahçelievler AK Parti adayı yüzde 45.6 oy alırken Yıldırımın oy oranı yüzde 50.4. 

AK PARTİ ADAYI HAKAN BAHADIR KİMDİR? 

AK Parti 31 Mart yerel seçimerinde Bahçelievler'de Hakan Bahadır'ı belediye başkan adayı olarak gösterdi. Adaylığının açıklamasının ardından 'Hakan Bahadır kimdir?' soruları aranmaya başlandı. İşte detaylar...

19-03/29/20150407_sivasbarosubaskani.jpg

Cumhur İttifakı Bahçelievler adayı AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakan Bahadır 1963 İstanbul doğumlu. Bahadır Babaanne tarafından Sivas, dede tarafından aslen Bitlis’li olup, evli ve 1 çocuk babasıdır. 1986 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olup aynı üniversitede radyoloji ihtisası yapmıştır. Mezuniyetinden sonra sırasıyla; Mersin Mut Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Kaymakam Vekilligi, Küçükçekmece Milli Eğitim Dispanseri Başhekimliği, Bahçelievler Medicana Hastanesi Radyoloji Uzmanlığı görevlerinde bulunmuştur. Halen Betatom Emar Görüntüleme Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Ayrıca; MÜSİAD Sağlık Sektör kurulu, DEİK, Hasta Hakları Derneği, Judo Derneği, Bahçelievler Voleybol Kulübü, Sivas ve Bitlis Hemşeri Dernekleri, Radyoloji ve Tıp alanındaki birçok sivil toplum kuruluşlarının üye ve yöneticisidir.

2015 tarihinden itibaren Yeşilay Bahçelievler Şube Başkanlığı görevine devam etmektedir. 2013 yılında başladığı Nişantaşı Üniversitesi’ ndeki akademik kariyerine Yrd.Doçent olarak devam etmektedir. 2001 yılından beri AK Parti Üyesi olan Dr. Hakan BAHADIR; 2003 yılında İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004 ve 2009 Yılı arası İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmüştür. 2009-2011 Yılında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini icra etmiştir.

2011 Yılı Şubat ayında görevle geldiği Bahçelievler İlçe Başkanlığını, 2012 Ocak ayında yapılan Kongre ile tekrar seçilerek 24 Nisan 2014 tarihine kadar sürdürmüştür. 2014-2015 yılları arasında İstanbul İl Teşkilat Komisyonunda görev almıştır. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı olmuştur. 1 Kasım 2015 ve 16 Nisan 2017 seçimlerinde Almanya Bavyera Eyaleti’ nde uzun süre seçim çalışmalarında bulunmuştur.

 19-03/29/h-rxmar_.jpg

CHP'NİN ADAYI MEHMET ALİ ÖZKAN KİMDİR?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP İstanbul Bahçelievler İlçesi Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Özkan 16 Mart 1969 tarihinde Kastamonu, Cide'de dünyaya geldi. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu.

Özkan, İstanbul Eczacı Odası Denetleme Kurulu Başkanlığı, Yenibosna Bölge Temsilciliği, Denetçi Eczacılık görevlerini yürüttü. İstanbul Eczacıları Üretim Temin, Dağıtım Kooperatifi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bahçelievler Şubesi üyesidir. Kastamonulular Dayanışma Derneği Bahçelievler Şube Başkanlığı, Cide Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kastamonu Dernekler Federasyonu 3. Bölgeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. Bunların yanı sıra Bosna Basket Spor Kulübü, Patika Spor Kulübü, Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü üyelikleri de bulunuyor.

CHP BAHÇELİEVLER İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTI

2009-2014 yılları ve 2014' ten bu yana da Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ali Özkan, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde CHP Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 2015-2018 yılları arasında CHP Bahçelievler İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 1995 yılından bugüne Bahçelievler İlçesi Yenibosna'da eczacılık yapıyor. Mehmet Ali Özkan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN