Son dakika! Ermenistan, Azerbaycan topraklarına Tochka-U balistik füzeyle saldırıyor

Son dakika! Ermenistan, Azerbaycan topraklarına Tochka-U balistik füzeyle saldırıyor

Son dakika haber... Ermeni güçlerinin, İşgal altındaki Dağlık Karabağ’da ve Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarında, Tochka-U tipi balistik füze kullandığı ortaya çıktı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, daha önce yaptığı açıklamada Ermenilerin işgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ’da Azerbaycan ordusuna karşı taktik balistik füze kullandığını duyurmuştu.

Bakanlıktan daha önce yapılan açıklamada, “Daha önce, Ermeni Silahlı Kuvvetleri Tochka-U taktik füze sistemini kullandı. Füzelerden üçü, düşman askeri teçhizatının eski ve kalitesizliği nedeniyle patlamadı” ifadeleri kullanılmıştı.

GÖRÜNTÜLER TEPKİLERİN ARDINDAN KALDIRILDI

Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarında da Tochka-U tipi balistik füze kullandığı ifade edildi. O anlara ait görüntüler, Ermenistan ordusuna ait Telegram hesabından yayınlanmasının ardından gelen uluslararası tepkiler üzerine yayından kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN