Son dakika! İzmir'de 7 ton sahte içki ele geçirildi

Son dakika! İzmir'de 7 ton sahte içki ele geçirildi

Son dakika haberi... Sahte içki bilançosunun daha da ağırlaştığı İzmir'de 7 ton sahte içki ele geçirildi. Buca ve Konak ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 5 kişi de gözaltına alındı.

Son dakika haberi... İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde bir büfede sahte içki satıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, 1 ton sahte içki ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı. 

KONAK'TA 6 TON İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Hırsızlık ihbarı üzerine Konak'a bağlı Etiler Mahallesi'ndeki bir depoda arama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bir kısmı satışa hazır hale getirilmiş 6 ton sahte içki buldu. 

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. 

ÖLÜ SAYISI 17'E YÜKSELDİ

İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 10'a yükselmişti. Sabah saatlerinde 4 kişinin daha yoğun bakıma alındığı bildirildi. 

9 Ekim'de İzmir'in Konak, Karabağlar, Gaziemir ve Bayraklı ilçelerinde zehirlendiklerini belirten 18 kişi hastanelere başvurmuştu. Toplamda şu ana kadar kentte 10 kişi hayatını kaybetti.

Kırıkkale'de de sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvuran 8 kişiden 7'si hayatını kaybetmişti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN