Son dakika! İzmir'de 7 ton sahte içki ele geçirildi

Son dakika! İzmir'de 7 ton sahte içki ele geçirildi

Son dakika haberi... Sahte içki bilançosunun daha da ağırlaştığı İzmir'de 7 ton sahte içki ele geçirildi. Buca ve Konak ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 5 kişi de gözaltına alındı.

Son dakika haberi... İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde bir büfede sahte içki satıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, 1 ton sahte içki ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı. 

KONAK'TA 6 TON İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Hırsızlık ihbarı üzerine Konak'a bağlı Etiler Mahallesi'ndeki bir depoda arama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bir kısmı satışa hazır hale getirilmiş 6 ton sahte içki buldu. 

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. 

ÖLÜ SAYISI 17'E YÜKSELDİ

İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 10'a yükselmişti. Sabah saatlerinde 4 kişinin daha yoğun bakıma alındığı bildirildi. 

9 Ekim'de İzmir'in Konak, Karabağlar, Gaziemir ve Bayraklı ilçelerinde zehirlendiklerini belirten 18 kişi hastanelere başvurmuştu. Toplamda şu ana kadar kentte 10 kişi hayatını kaybetti.

Kırıkkale'de de sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvuran 8 kişiden 7'si hayatını kaybetmişti. 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN