Son dakika! Sahte içki bilançosu ağırlaşıyor, İzmir'de 2 kişi daha öldü

Son dakika! Sahte içki bilançosu ağırlaşıyor, İzmir'de 2 kişi daha öldü

Son dakika haberi... Sahte içki bilançosu ağırlaşıyor, İzmir'de 2 kişi daha hayatını kaybetti. Kentte ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, 4 kişinin daha tedavi altına alındığı belirtildi. İki gün önce de 7 kişi Kırıkkale'de yaşamını yitirmişti.

Son dakika haberi... İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 8'e yükseldi. 

9 Ekim Cuma günü metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran Necdet Kanatlıer (67) ve Nihat Karaoğlan (68) kurtarılamadı.

Kanatlıer ve Karaoğlan'ın cenazeleri, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

4 KİŞİ DAHA YOĞUN BAKIMA ALINDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3, İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1 kişinin daha metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle başvurduğu öğrenildi.

Bu 4 kişinin tedavilerinin yoğun bakımda devam ettiği belirtildi. 

KIRIKKALE'DE DE 7 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

9 Ekim'de İzmir'in Konak, Karabağlar, Gaziemir ve Bayraklı ilçelerinde zehirlendiklerini belirten 18 kişi hastanelere başvurmuştu. Bu kişilerin metil alkol nedeniyle zehirlendikleri iddia edilmişti. 

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 5 iş yeri, 1 depo ve 1 ikamete operasyon düzenlenmiş, 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Kırıkkale'de de sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvuran 8 kişiden 7'si hayatını kaybetmişti. 

2019 yılında da pek çok ilde sahte içki ölümleri yaşanmıştı. Temmuz ayında en az 23 kişinin metil alkol zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybettiği kayıtlara geçmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN