15 milyon euro ödenmişti! Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo'dan ayrılık açıklaması: Kafa karıştıran sözler

15 milyon euro ödenmişti! Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo'dan ayrılık açıklaması: Kafa karıştıran sözler

Kış transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında Roma'dan Galatasaray'a transfer olan İtalyan yıldız Zaniolo'nın 'ayrılık' açıklaması kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Mertens, Icardi, Dubois, Torreira ve Sergio Oliveira'yı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, kış transfer döneminde ise İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo ile milli yıldız Kaan Ayhan'ı kadrosuna kattı. Aslan'ın Zaniolo transferi Avrupa basınında büyük ses getirirken İtalyan yıldızdan ayrılık açıklaması geldi.

İtalyan devi Roma'dan 15 milyon euro karşılığında transfer edilen 23 yaşındaki yıldız futbolcu, Kasımpaşa karşılaşmasında takımına zaferi getiren golü atarak şampiyonluk yolunda önemli bir engelin aşılmasını sağladı.

Sarı-kırmızılı formayı 2 maçta 79 dakika terleten golcü futbolcu takımına 1 gollük katkı sağladı. Milli ara nedeniyle Süper Lig'e verilen arada İtalyan basınının sorularını yanıtlayan İtalyan yıldızın ayrılık açıklaması kafaları karıştırdı.

İtalya'nın önde gelen yayın organlarından La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zaniolo, Galatasaray'dan önce Fenerbahçe'den teklif aldığını, ancak sarı-kırmızılı ekibe söz verdiği için Fenerbahçe'den gelen gelen teklifi geri çevirdiğini açıkladı.

"GALATASARAY'A SÖZ VERMİŞTİM"

İtalyan yıldız, "Fenerbahçe'nin daha yüksek teklifine rağmen Galatasaray'ı tercih ettiğin doğru mu?" sorusunu "Doğru. Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve onlara söz vermiştim." şeklinde yanıtladı.

"TÜRKİYE'DE 5 YIL KALACAĞIMI GARANTİ EDEMEM"

Aslan ile 5 yıllık sözleşmesi bulunan İtalyan yıldızın "Geleceği kimse bilemez. Türkiye'de 5 yıl kalacağımı garanti edemem, bu açık. Ama burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Türkiye'de şampiyonluk yaşamak, kupayı kazanmak ve Milli Takım'a geri dönmek istiyorum." açıklaması ise kafaları karıştırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN