2022 Dünya Kupası'nın yıldızıydı! Fenerbahçe'den sürpriz hamle: Her konuda anlaşmıştık...

2022 Dünya Kupası'nın yıldızıydı! Fenerbahçe'den sürpriz hamle: Her konuda anlaşmıştık...

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla adından söz ettiren Meksikalı orta saha oyuncusu Luis Chavez hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu ile anlaştığı ancak transferden son anda vazgeçtiği belirtildi.

Bu sezon Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde beklentilerin altında kalan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Karşılaşmaya saatler kala Meksika'dan gelen açıklama kafaları karıştırdı.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Meksika forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken orta saha oyuncusu Luis Chavez için beklenmedik bir açıklama geldi.

Meksika ligi ekibi Pachuca formasını terleten 27 yaşındaki futbolcunun Dünya Kupası'ndan hemen sonra Fenerbahçe ile anlaştığı ancak söz konusu transferin son anda iptal olduğu belirtildi.

David Beckham chooses Luis Chavez's goal as his favorite one at the World Cup - AS USA

"FENERBAHÇE TRANSFERİ SONLANDIRMADI"

Milliyet'te yer alan habere göre; ESPN'e konuşan Meksika ekibinin Başkanı Armando Martínez, sarı-lacivertli ekibin transferden son anda vazgeçtiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Fenerbahçe'yle görüşüyorduk, bonservisi de dahil olmak üzere her konuda anlaşmıştık. Ancak transfer gerçekleşmedi. Bizim açımızdan herhangi bir sorun yoktu, yapmamız gerekenleri tamamlamıştık ancak Fenerbahçe transferi sonlandırmadı. Oyuncularımızın Avrupa'ya gitmesi için her zaman fedakarlık yapmaya hazır olduğumuzu söyledik ve bunu yaptık. Zamanında Erick Gutiérrez ve Hirving Lozano için Meksika futbolunda daha önemli teklifler gelmişti ancak biz bunları geri çevirmiştik. Luis'in durumunda da aynı. Fedakarlık yapmaya hazırız"

DÜNYA KUPASI'NDA 3 MAÇA 11'DE BAŞLADI

Bu sezon takımıyla 36 maça çıkan Chavez, 3 gol ve 5 asistlik skor katkısı sağlarken Dünya Kupası'nda ise Meksika Milli Takımı'nın çıktığı 3 maça da ilk 11'de başlamış, maçların tamamında 90 dakika sahada kalan 27 yaşındaki futbolcu 1 kez de gol sevinci yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN