26 maçta 1 tane gol atamadı Galatasaray'dan 12 milyon euro'yu kaptı! 'Yazık...'

26 maçta 1 tane gol atamadı Galatasaray'dan 12 milyon euro'yu kaptı! 'Yazık...'

Daha şimdiden yaz ayı transfer dönemini açan Galatasaray'da bazı futbolcuların gelecekleri hemen hemen şekillenmiş durumda. Zaha ve Ziyech için teklif bekleyen Sarı Kırmızılı yönetimin Brezilyalı futbolcuyu satış listesine koyduğu öğrenilirken, 23 yaşındaki orta sahanın Süper Lig'de henüz golünün bulunmaması başta Dursun Özbek olmak üzere Sportif AŞ yöneticilerinin işlerini zorlaştırdığı bildirildi.

Galatasaray yeni sezon için transferde çalışmalar yaparken iç transferde de harekete geçmeye hazırlanıyor... Bu sezon transfer konusunda büyük isimlere imza attıran fakat yeni yıldızlarından beklediği katkıyı alamayan Cim Bom 2024-2025 sezonunda aynı problemi yaşamak istemiyor.

GALATASARAY'DA TRANSFER SEZONU ERKEN AÇILDI

Bu doğrultuda transferde erken davranıp yeni sezonun kadrosunu olabildiğince hızlı kurmanın ve yeni isimleri kampa yetiştirmenin planları yapılıyor. İç transferde de belirsizliklerin olabildiğince en kısa sürede çözüme kavuşturulması amaçlanıyor.

LAZİO ZANİOLO İÇİN GALATASARAY'IN KAPISINI ÇALACAK

Aston Villa’da beklentilerin altında kalan ve süre almakta zorlanan Zaniolo, büyük ihtimalle sezon sonunda Galatasaray’a geri dönecek. Ancak İtalyan kulübü Lazio, genç yıldıza talip ve Sarı-Kırmızılılar’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

1 YIL DAHA KAL MERTENS

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mertens, aktif futbol hayatına nokta koyma hazırlığında. Okan Buruk ise tecrübeli oyuncuyu 1 yıl daha kadrosunda tutup, antrenör ekibine dahil etmek üzere görüşmeler yapıyor.

gin94mawwaag5eq.jpg

ZAHA VE ZİYECH HAKKINDA KARAR VERİLMEDİ

Elbette Aslan'da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech geliyor. İki yıldız da çok yoğun uğraşlar ve büyük umutlarla kadroya katılmıştı. Ancak iki oyuncudan da istediği verimi alamayan Galatasaray'ın bu isimler için teklif beklediği ve kulüp menfaatleri doğrultusunda sezon sonunda bir karar alacağı öğrenildi.

ginurzuwyaadh8s-001.jpg

İYİ BİR BONSERVİS BEDELİNE SATILACAK

Brezilya kulüplerinin yakından ilgilendiği Tete, yaz döneminde ülkesine dönebilir. Sarı-Kırmızılı kulüp, genç oyuncuyu iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planlıyor.

YAZIK! 4 YILDA 12 MİLYON EURO ALIP GİDECEK

Tete'nin oynadığı futbolu sert bir dille eleştiren ve hemen hemen her hafta Vole kanalında Brezilyalı oyuncu için Galatasaray yönetimine göndermelere bulunan Uğur Karakullukçu, Tete'nin satılamayacağını iddia ederken ünlü yorumcunun 'Menajeri 8 kurşun yiyip ölmemiş biri, Tete ise herhalde Brezilyalıların en kötü kanat oyuncusu. Yazın Türkiye'ye geldi Bodrum'da tatil yaptı nasıl olsa bir Türk kulübüne gider imzayı atarım dedi öyle de oldu. 4 yıllık kontratı aldı. Galatasaray şimdi bu Tete'ye tam 12 milyon euro ödeyecek yazık bu paraya' ifadeleri Sarı Kırmızılı cephede bomba etkisi yarattı. Tete Süper Lig'de çıktığı 26 maçta henüz golle tanışamadı sadece 3 asist yaptı.

gioftblwoaajvxv-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN