A Milli Takım tarihine geçen Arda Güler'den veda gibi açıklama!

A Milli Takım tarihine geçen Arda Güler'den veda gibi açıklama!

Dün akşam Samsun'da oynanan EURO 2024 Elemeleri D Grubu karşılaşmasında Galler'e attığı golle A Milli Takım tarihinde bir resmi maçta gol atan en genç oyuncu olarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Arda Güler, sessizliğini bozdu.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu dördüncü maçında dün akşam Samsun'da oynanan Galler karşılaşmasında attığı golle Milli Takım tarihine geçen Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Arda Güler konusunda düğüm çözülüyor. Genç yıldızın annesi Serap Günler geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Her seçim bir vazgeçiştir …" ifadelerine yer verirken söz konusu bu paylaşım Arda Güler'in takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Cuma akşamı oynanan Letonya karşılaşmasına ilk 11'de başlayarak Milli Takım tarihinde ilk 11'de şans bulan en genç üçüncü oyuncu olarak kayıtlara geçen Arda Güler, dün akşam Galler ağlarına attığı golle A Milli Takım tarihinde bir resmi maçta gol atan en genç oyuncu olarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Transfermarkt.com'da yer alan veriye göre; 18 yaşındaki genç yıldız, Beşiktaş'ın efsane yıldızı Metin Tekin'in 40 yıldır kırılamayan rekorunu kırdı.

VEDA GİBİ AÇIKLAMA

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Arda Güler, veda gibi açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi "Geleceğin hakkında ne söylersin?" sorusunu "Öncelikle her şeyin, herkes için hayırlı olmasını istiyorum. Şu an galibiyet ve golden başka bir şey düşünmüyorum." şeklinde yanıtladı.

Geride bıraktığımız sezon 35 maçta 1547 dakika forma şansı bularak takımına 6 gol 7 asistlik katkı sağlayan Arda Güler'in sözleşmesinde "17,5 milyon euroya serbest kalır" şeklinde bir madde olduğu ortaya çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN