Abdülkadir Ömür Trabzonspor'dan resmen ayrıldı! Yeni takımına imzayı attı...

Abdülkadir Ömür Trabzonspor'dan resmen ayrıldı! Yeni takımına imzayı attı...

İç sahadaki Galatasaray maçından önce kadro dışı kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'dan ayrıldı. Bordo-mavili ekibin yıldız isminin yeni durağı resmen açıklandı.

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'dan ayrıldı. Bordo-mavili ekibi yıldız ismi yeni takımına resmen imzayı attı.

5-1 sona eren Galatasaray derbisi öncesinde Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür, Karadeniz ekibinden resmen ayrıldı. Bordo-mavili ekibin yıldız ismi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Bordo-mavili ekip tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür arasındaki 31.05.2027 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir. Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün, Hull City’ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hull City, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000 Euro ödeme yapacaktır."

24 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu bu sezon 17 maçta görev alırken takımına 6 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcu, bordo-mavili forma altında ise toplamda 211 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 25 gol 36 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN