Abdülkerim Bardakçı'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Hayalim Galatasaray'da oynamaktı

Abdülkerim Bardakçı'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Hayalim Galatasaray'da oynamaktı

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakçı, Fenerbahçe'ye göndermede bulunarak "İlk tercihim Galatasaray'dı. İyi ki burası oldu. Hayalim Galatasaray'da oynamaktı." diye konuştu.

Galatasaray'ın sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye çalım atarak Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakçı, açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'un sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki futbolcu, stresli bir transfer dönemi geçirdiğini kaydederek "Stresli bir transfer dönemi geçirdim, ilk tercihim Galatasaray'dı. İyi ki burası oldu. Hayalim Galatasaray'da oynamaktı." diye konuştu.

Galatasaray ile şampiyonluk yaşamayı hedeflediğini kaydeden Abdülkerim, "Ben hep kendimi geliştirerek üstüne koyarak buraya geldim. Katkı verebileceğimi düşünüyorum. Bir kulvarda Galatasaray varsa zaten hedef şampiyonluktur. Geçen sene bir şanssızlık oldu ama bunu bu sene telafi edeceğiz." dedi.

"MARCAO VE KİM'İ BEĞENİYORDUM"

Savunma oyuncuları arasında Marcao ve Kim Min-jae'yi beğendiğini dile getiren Abdülkrim "Stoperler arasından Marcao ve Kim Min-jae'yi çok beğeniyordum. Benim üzerimde bir baskı yaratan durum yok." diye konuştu.

"SERT BİR SAVUNMACI DEĞİLİM"

Oyun tarzı hakkında konuşan 27 yaşındaki stoper; "Çok sertlik gösteren bir savunmacı değilim. Bu konuda Marcao gibi değilim. Duran toplarda topun gidebileceği yeri hissedebiliyorum. Bir savunmacı olarak ne kadar az gol yersek o kadar iyi ama aynı zamanda ne kadar gol katkısı sağlarsam o kadar iyi." dedi.

"BENİ EN ÇOK PESİC ZORLADI"

Geçen sezon kendisini en çok zorlayan ismin Karagümrük formasını terleten Aleksandar Pesic olduğunu vurgulayan Abdülkedir, "İdol olarak gördüğüm isim Sergio Ramos. Geçen sene beni en çok Aleksandar Pesic zorladı. Haris Seferovic çok üst düzey bir golcü" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN