Fenerbahçe'nin yeni transferi Henrique'den dikkat çeken açıklama: Fenerbahçe'de oynamak hayalimdi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Henrique'den dikkat çeken açıklama: Fenerbahçe'de oynamak hayalimdi

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe son olarak Brezilya ekibi Flamengo'dan 29 yaşındaki stoper Gustavo Henrique'yi kadrosuna kattı. küçüklüğünden beri Fenerbahçe'de oynamayı hayal ettiğini vurgulayan tecrübeli stoper "Fenerbahçe, Brezilya'da çok tanınan bir kulüp. Küçüklüğümden beri Fenerbahçe'de oynamak hayalimdi. Benim için bir Rüya gerçekleşti" dedi.

Jorge Jesus yönetiminde iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e mağlup olarak tura veda etti. Sarı-lacivertli takım yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda devam edecek.

Kanarya UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna yükselmek için Çek ekibi Slovacko'yu 4 Ağustos Perşembe akşamı Kadıköy'de konuk edecek, 11 Ağustos Perşembe akşamında ise Çek ekibine konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan sarı-lacivertli ekip João Pedro, Lincoln, Willian Arão, Emre Mor, Tiago Cukur, Bruma ve Joshua King transferlerinin ardından Luan Peres ve Gustavo Henrique'yi de kadrosuna kattı.

"Fenerbahçe'de oynamak hayalimdi"

Sağlık kontrollerinin ardından kendisini bir yıllığına kiralık olarak sarı lacivertlilere bağlayan sözleşmeye imza atan 29 yaşındaki Gustavo Henrique, küçüklüğünden beri Fenerbahçe'de oynamayı hayal ettiğini vurgulayarak "Fenerbahçe, Brezilya'da çok tanınan bir kulüp. Küçüklüğümden beri Fenerbahçe'de oynamak hayalimdi. Benim için bir Rüya gerçekleşti" dedi.

Futbola başladığı Santos'ta 138 resmi maçta süre alan Gustavo Henrique, Flamengo'da ise 81 müsabakada görev yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN