'Son şampiyon' Abdullah Avcı Trabzonspor'a veda etti

'Son şampiyon'  Abdullah Avcı Trabzonspor'a veda etti

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor’da teknik direktörlük görevinden istifa eden Abdullah Avcı, kulübü son kez ziyaret edip, futbolcular ve çalışanlarla vedalaştı. Trabzonspor'u 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştıran Avcı'ya, plaket ve şampiyonluk kutlamalarına ait çerçeveli fotoğraf hediye edildi.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul sürecinde görevinden istifa eden teknik direktör Abdullah Avcı, Karadeniz ekibine veda etti.

Bordo-mavili kulübün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde veda ziyaretinde bulunan Abdullah Avcı, futbolcularıyla son kez bir araya gelerek yönetici ve kulüp çalışanlarına da veda etti.

Avcı'yı başkan yardımcısı Zeyyat Kafkas karşılayarak “Hocamızın kulübümüze kazandırdığı kupalar, muhteşem lig şampiyonluğu kadar Trabzonspor tarihine ve değerlerine verdiği kıymet ve ayrılış şekli takdire şayandır. Ayrılıklar da sevdaya dahildir” dedi.

6532468.jpg

Trabzonspor’da 2,5 yıl görev yapan Abdullah Avcı, 1’i lig şampiyonluğu, 2’si süper kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazandı. Trabzonspor'u 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştıran Avcı'ya, plaket ve şampiyonluk kutlamalarına ait çerçeveli fotoğraf hediye edildi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla Avcı'ya teşekkür paylaşımında bordo-mavili ekip paylaşımda "‘Ben dingin denize değil, Karadeniz'in dalgalı denizine çıktım’ ifadesiyle başladı hikayemiz… 1’i Süper Lig, 2’si ise Süper Kupa olmak üzere üç tertemiz kupa ve nice zaferler için; teşekkürler Abdullah Avcı." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN