Acun Ilıcalı bu kez büyük oynadı: 13 şampiyonluğu olan takımı satın aldı!

Acun Ilıcalı bu kez büyük oynadı: 13 şampiyonluğu olan takımı satın aldı!

Geçtiğimiz aylarda 24 milyon euro karşılığında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, bu kez büyük oynadı. Acun Ilıcalı, 13 şampiyonluğu bulunan takımı satın aldığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i 24 milyon euro karşılığında satın alarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, ikinci bir kulübü daha satın alarak adından söz ettirdi.

İngiliz temsilcisi Hull City'yi alarak adından söz ettiren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada yeni bir kulüp satın alacağını açıklayarak "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak. Bunu başararak gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ayrıca o ligde birkaç genç oyuncuyu daha kadroya katmak istiyorum. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirerek daha yüksek seviyelere çıkmamıza yardımcı olurlar. Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

13 KEZ MUTLU SONA ULAŞTI

Acun Ilıcalı'nın bu açıklamaları sonrasında hangi kulübü satın alacağı merak konusu olurken Ilıcalı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC'yi satın aldığını duyurdu.

İrlanda Premier Ligi'nde 13 kez şampiyonluk yaşayan Shelbourne FC, İrlanda'da en çok şampiyonluk yaşayan 3. takım. İrlanda ekibi son olarak 2006 yılında mutlu sona ulaştı.

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz."

i.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN