Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin eski teknik direktörünü hedef aldı! Kanarya'nın eski hocasına zehir zemberek sözler!

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin eski teknik direktörünü hedef aldı! Kanarya'nın eski hocasına zehir zemberek sözler!

İngiliz ekibi Hull City'in ardından İrlanda ekibi Shelbourne FC'yi de satın alan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin eski teknik adamını hedef alarak tecrübeli teknik adama zehir zemberek sözlerde bulundu.

2022 yılının ocak ayında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i 24 milyon euro karşılığında satın alarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, Haziran ayında ise İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'yi satın aldığını açıklayarak adından söz ettirmişti. Ilıcalı bu kez Fenerbahçe'nin eski teknik adamını hedef alarak herkesi şaşırtan açıklamalara imza attı.

Son dönemde futbol dünyasında attığı adımlarla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin Portekizli eski teknik adamı Vítor Pereira'yı hedef aldı. Ilıcalı'nın Portekizli teknik adama yönelik sözleri sosyal medyada gündem olurken sarı-lacivertli taraftarları ise şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun sorularını yanıtlayan Ilıcalı, Portekizli teknik adam karakter açısından problemli olduğunu öne sürdü.

"KARAKTER PROBLEMİ OLAN..."

Ilıcalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Tamamen kompleksli bir teknik direktörün, bir futbolcuya infazıdır Mesut Özil olayı. Pereira Fenerbahçe’den gönderildiğinde, bu hoca mı hoca değil demişimdir. O kadar o dönemde inancımı kaybetmişimdir. Aynı adam tekrar geldi maalesef. Kompleksli, gençleri çıkarıyorum havası yaratmaya çalışan, kendisini ön plana çıkaran, yıldızları değil gençleri çıkartıyorum demeye çalışan, yıldız düşmanı bir adam. Bundan sonraki kariyerinde de çok zorluklar yaşayacak. Bu tarz karakter problemi olan hocaların dünya futbolunda bir yere geldiğini görmedim.

Bu adam Mesut Özil’le buluştu. Mesut Özil, son 9 maç Emreli dönemin hepsinde var. Fenerbahçe aradaki puan farkını kapatıyor. Ondan sona kıl payı şampiyonluk kaçıyor. Mesut’la yeni sezona başlanıyor. Galatasaray deplasmanında Mesut ve İrfan maçı beraber kopardı. Frankfurt deplasmanında gol atıyor. Gaziantep’te atıyor. Sonra Mesut 2 hafta oynamıyor. Sonra bir daha oynamıyor. Dünyada bir kural vardır, yıldız futbolcu alıyorsan ya oynatırsın ya almazsın. Alex’i yedek bırakmaya kalktık, ertesi gün Türkiye’yi terk etti. Bazı oyuncular yedek kalmaz. Ronaldo’yu yedek bırakabildiler mi, dünya karıştı. Mesut Özil kariyer olarak dünyadaki aktif oyuncular içerisinde belki ilk 10’a girer. Ne oldu, bu adamı biz 5 dakika, 10 dakika oynattık, ertesi gün oynatmadık. Bütün sinir sistemini bozdu. Bence tamamen bir teknik direktörün bir oyuncuya vereceği bütün zararı verdi.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN