Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin yıldızlarını topladı! O isim de Hull City yolunda: Aklına koyduğunu alıp götürüyor!

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin yıldızlarını topladı! O isim de Hull City yolunda: Aklına koyduğunu alıp götürüyor!

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan ve Pelkas'ı kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, sarı-lacivertli ekibin yıldız ismini gözüne kestirdi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 4.5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'i, 3 milyon euro karşılığında Ozan Tufan'ı kadrosuna katan Yunan yıldız Dimitrios Pelkas'i ise kiralık olarak transfer eden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, bir sarı-lacivertli yıldızı daha gözüne kestirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-14 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini bu sezon noktalamak isteyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Son olarak Alanyaspor'u mağlup ederek lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını eriten sarı-lacivertli ekipte yıldız isme yol gözüktü. Son dönemde gösterdiği performansla taraftarların tepkisini çeken İrfan Can Kahveci'nin sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Kanarya ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu için daha önce Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas'ı kadrosuna katan Hull City devreye girdi.

Fotomaç'ın haberine göre daha önce Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas'ı kadrosuna katan Hull City, İrfan Can Kahveci için de nabız yoklamaya başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin İrfan Can için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi.

AA-20230319-30618735-30618732-ALANYASPOR_FENERBAHCE (Large)

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 31 resmi maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 6 gol - 3 asistlik bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN