Acun Ilıcalı iki Fenerbahçeli futbolcuyu Hull City kadrosuna katacak iddiası

Acun Ilıcalı iki Fenerbahçeli futbolcuyu Hull City kadrosuna katacak iddiası

Acun Ilıca'nın İngiltere'nin Championship ekibi Hull City'i satın almasının ardından Fenerbahçe forması giyen orta saha oyuncusu Miha Zajc ve forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i transfer edeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlarını sürerken transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Takımdaki yabancı oyuncu sayısını düşürmeyi planlayan sarı kanarya'dan birçok oyuncuya teklif yağıyor. İngiltere'nin Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçeli 2 oyuncuyu da kadrosuna kattığı iddia edildi.

TRT Spor'dan Ahmet Fisunoğlu'nun haberine göre Hull City, Allahyar Sayyadmanesh ve Miha Zajc'ı kadrosuna kattı.

Daha önce yaptığı açıklamada Anderlecht'e gitmek istediğini söyleyen Sayyadmanesh aynı zamanda Hull City'den teklif aldığını da itiraf etmişti.

1 Temmuz 2019 yılında Esteghlal'den 753 bin euro karşılığında transfer edilen İranlı oyuncu, bu sezon 24 maçta, 9 gol ve 4 asistle oynadı. Miha Zajc ise 22 maçta 3 gol kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN