Acun Ilıcalı'dan hakem Halil Umut Meler'e gözdağı: Fenerbahçe'ye operasyon çekilmiştir, acilen hakemlikten istifa et!

Acun Ilıcalı'dan hakem Halil Umut Meler'e gözdağı: Fenerbahçe'ye operasyon çekilmiştir, acilen hakemlikten istifa et!

Türk futbolu Pazar akşamı oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ağır bir darbe almış durumda. Sarı-lacivertli takımın oyuncuları sahada mahsur kalmış yüzlerce Trabzonsporlu taraftarlar ellerindeki sopa bıçaklarla oyunculara saldırmıştı. Korkutucu görüntülerin ardından Acun Ilıcalı'dan maçın hakemi Halil Umut Meler'e gözdağı geldi. Sinirden çıldıran Ilıcalı, FİFA kokartlı hakeme 'Fenerbahçe'ye operasyon çekilmiştir, acilen hakemlikten istifa et!' çağrısında bulundu.

Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan korkutucu olaylar tüm dünya basınında gündem olmuş durumda. Yüzlerce Trabzonspor taraftarının sarı-lacivertli takımın oyuncularına saldırması büyük tepki çekerken gözler maçın hakemi Halil Umut Meler'e çevrildi. Maç esnasında yaşanan olaylara rağmen müsabakayı devam ettiren FİFA kokartlı hakeme tepkiler üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak medya patronu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, açtı ağzını yumdu gözünü. Halil Umut Meler'i eleştiren Ilıcalı, 'Derhal görevinden istifa et' çağrısında bulundu.

ACUN ILICALI'DAN GÖZDAĞI: ACİLEN HAKEMLİĞİ BIRAK!

Medya patronu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Hodri Meydan TV YouTube Kanalı'na konuştu. Olaylı Trabzonspor ve Fenerbahçe maçını değerlendiren Ilıcalı, sinirden adeta çıldırdı. Acun Ilıcalı, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'in acilen hakemliği bırakmasını söyledi.

yeni-proje-2024-03-19t102209-621.jpg

"BİZİ DÜNYAYA REZİL ETTİ... TÜRKİYE'DE HAKEMLİK BİTTİ"

Bu olayların hem Türk futboluna hem de dünyada Türkiye'ye bakışın olumsuz etki yarattığını belirten Acun Ilıcalı, "Geçen hafta Türkiye'de hakemlik bitti demiştim. Futbol da yok. Dünyada hiçbir yerde böyle bir maçın devam etme olasılığı yok. O maçın devam ettirilmesi bizi dünyaya rezil etmektir, bir futbol katliamıdır. Kalecinin üzerine sonsuz madde yağıyor, konsantrasyon diye bir şey kalır mı? Böyle can korkusu yaşayan biri futbol oynayabilir mi?" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-03-19t102236-201.jpg

"FENERBAHÇE'YE OPERASYON ÇEKİLMİŞTİR"

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler hakkında da önemli ifadeler kullanan Ilıcalı, "Halil Umut Meler acilen hakemliği bırakmalı. Beceriksiz, son derece yetersiz bir hakem grubu var Türkiye'de. Fenerbahçe, bu operasyonun kurbanı." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN