Kanarya ‘Demir’e takıldı! Adana Demirspor:1 Fenerbahçe:1

Kanarya ‘Demir’e takıldı! Adana Demirspor:1 Fenerbahçe:1

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Adana Demirspor’un konuğu oldu. Bir golü VAR’dan dönen ve bir penaltıya geçit vermeyen Sarı-Lacivertliler, Valencia ve Cherif’in golleriyle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Kanarya, bu sonuçla zirvenin 6 puan gerisine düştü.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

6. dakikada İrfan Can Kahveci’nin ortasında kaleyi karşısına alan Batshuayi’nin şutunda top, kaleci Ertaç’ta kaldı.

11. dakikada Valencia’nın pasında topla buluşan Rossi’nin sağ çaprazdan şutunda meşin yuvarlak dışarıya çıktı.

14. dakikada Fenerbahçe’nin bulduğu gol geçersiz sayıldı. Mert Hakan Yandaş, ceza sahası dışından şutunda topu ağlarla buluşturdu. Hakem Ali Palabıyık, VAR uyarısının ardından oyuncunun elle oynadığı gerekçesiyle golü iptal etti.

32. dakikada hakem Ali Palabıyık, Akintola’nın kafayla indirdiği topa İrfan Can’ın ceza sahasında elle müdahale ettiği itirazları üzerine VAR’a giderek pozisyonu inceledi ve penaltı noktasını işaret etti. Belhanda’nın kullandığı penaltıda meşin yuvarlağı ayağıyla çelen kaleci Altay, gole izin vermedi.

34. dakikada Batshauyi’nin vuruşunda Rodrigues, ayağıyla müdahale ettiği topu çizgiden çıkardı.

45+5’te Batshuayi’nin şutunda kaleci Ertaç’ın solundan kaleye giden topu Rodrigues çizginin üzerinde uzaklaştırdı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın 52. dakikasında sol kanattan kullanılan kornerde Emre’nin vuruşu Szalai’ye çarparak direğin içinden sekti ve kornere çıktı.

70. dakikada hızlı kullanılan serbest vuruşta Valencia’nın direkten dönen topunu Batshuayi ağlara yolladı ancak maçın hakemi düdük çalmadığı gerekçesiyle atışı tekrarlattı.

73. dakikada derin pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Onyekuru’nun vuruşunda Altay gole izin vermedi. 81. dakikada Altay’ın Svensson’a müdahalesiyle bir kez daha penaltı kararı çıktı.

83’te topun başına geçen Cherif Ndiaye, ağları buldu: 1-0.

88. dakikada skora denge geldi. savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Valencia, şık bir vuruşla skoru ilan etti: 1-1

Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe, zirvenin 6 puan gerisine düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN