Ağaoğlu ve Avcı'nın ardından Trabzonspor'da bir veda daha! Sürpriz ayrılık: Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme

Ağaoğlu ve Avcı'nın ardından Trabzonspor'da bir veda daha! Sürpriz ayrılık: Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında Orhan Ak ile sezonu tamamlama kararı alan bordo-mavili ekip yıldız ismi ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon 38 yıl aradan sonra Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmasına rağmen bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan son şampiyon Trabzonspor'da sular durulmuyor.

Karadeniz ekibinde başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında Ertuğrul Doğan başkanlık koltuğuna otururken Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında ise Orhan Ak ile devam edileceği açıklanmıştı. 27. Hafta karşılaşmasında evinde Kayserispor'u ağırlayacak Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor, tecrübeli savunma oyuncusu Vitor Hugo'nun transferi için Brezilya ekibi Bahia ile anlaşmaya vardı.

Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması beklenirken başarılı savunma oyuncusunun sezonun geri kalan kısmında Brezilya ekibinin formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor'da Vitor Hugo ile yollar ayrıldı: Bahia ile anlaştı

2020 yılının yaz transfer döneminde Brezilya ekibi Palmeiras'tan 3.2 milyon euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olan 31 yaşındaki savunmacı bordo-mavili forma altında iki kez TFF Süper Kupa, bir kez ise Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Başarılı savunma oyuncusu bordo-mavili formayı 95 maçta terletirken takımına ise 9 gollük katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN