Ahmet Nur Çebi: Şampiyon olacağımızı hissediyorum

Ahmet Nur Çebi: Şampiyon olacağımızı hissediyorum

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Çebi, Siyah beyazlı kulübün bu sezon ligde şampiyon olacağını hissettiğini açıkladı. Çebi'nin lider Trabzonspor'un 18 puan gerisinde olan Beşiktaş'ın şampiyon olacağına inanması şaşkınlık yarattı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi, siyahlı beyazlı kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.

''ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM''

Beşiktaş başkanı Nur Çebi, lider Trabzonspor'un 18 puan gerisinde olmalarına rağmen, siyah beyazlı camianın ligde bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını söyledi.

Başkan Çebi, "Şampiyonluk için ben halen istekliyim, halen daha ümitliyim. Futbolun içerisinde her şeyin olduğunu biliyorum. Halen daha şampiyon olacağımız hissini, en azından amacını taşımaya devam ediyorum." diye konuştu.

''GEDSON'U GEÇEN SENEDEN BERİ İSTİYORDUK''

Portekiz'in Benfica takımından transfer edilerek Çaykur Rizespor'a kiralanan Gedson Fernandes transferi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş başkanı Çebi, 23 yaşındaki futbolcunun transferinin planlanan bir transfer olduğunu ifade ederek "Biz geçen seneden beri Gedson'u kadromuza almayı planlıyorduk ancak şartlarımız, bugün bu transferi yapabilecek hale geldi. Süreç daha erken başlamıştı. Bir başka takımın ilgilenmesi neticesinde talep ettiğimiz bir futbolcu değildi." diye konuştu.

''BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ''

Başkan Çebi, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın "Gedson'u almak isteseydik, alırdık" açıklamasının hatırlatılması üzerine "Gedson Fernandes, bizim istediğimiz bir futbolcuydu. Galatasaray istememiş olabilir, almamış olabilir, saygı duyarım. Başkanı böyle ifade edebilir, doğrudur da. Ama Gedson bizim için önemliydi. Transferlerde rekabet bizim amaçladığımız bir olay değildir. Biz sadece istediğimiz futbolcuyu almak için yola çıkarız. Gedson transferi ne Beşiktaş'ı olduğu yerden yukarı çeker ne de transferi yapamayan Galatasaray'ı aşağı çeker." dedi.

''NASIL BİR FUTBOLCULUK?''

Kadro dışı bırakılan oyuncuların takımdan ayrılmak istememesini eleştiren Çebi, "Kadro dışı olan arkadaşlar, maalesef gitmiyorlar. Ben anlamıyorum; nasıl bir futbolculuk, nasıl bir anlayış, nasıl bir profesyonellik? Yan tarafta koşarak 1-2 senedir para almayı içlerine sindiren arkadaşlarla yollarımızı ayırmakla doğru yapmışız." değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN