Albayrak'tan "şikayet" iddialarına sert çıkış

Albayrak'tan "şikayet" iddialarına sert çıkış

Galatasaray'ı İstanbul Valiliği'ne şikayet ettiği iddia edilen Abdurrahim Albayrak, sosyal medya hesabından ''Gerçekler elbet ortaya çıkar. Bizim ibra edildiğimiz ama mevcut yönetimin ibra edilmeyip seçime gitmek zorunda kaldığı genel kurulun iptali için girişimde bulunduğumuzu iddia etmek mantık dışıdır'' açıklamasında bulunarak hakkında ortaya atılan iddiaları yalanladı.

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

İstanbul Valiliği Dernekler Masasının sarı-kırmızılı kulübe olağan genel kurul iptali, olağan genel kurul sonucunda alınan seçim kararının iptali, kulüp tüzüğünün idari ibrasızlıkla ilgili tüm maddelerinin iptali yönünde dava açtığı öğrenilmişti.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas yaşanan bu gelişme sonrasında "Yönetim Kurulumuz tarafından 28 Mart 2022 tarihinde alınmış olan karar gereğince yürümekte olan seçim süreci kesintisiz olarak devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

Başkan Burak Elmas'tan sonra bir açıklama da Mustafa Cengiz döneminde 2. Başkan olarak görev yapan Abdurrahim Albayrak'tan geldi.

''MANTIK DIŞI''

Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmelerle ilgili olarak sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Albayrak, işlemin kimin başvurusuyla yapıldığının açıklanmasını istediğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Gerçekler elbet ortaya çıkar. Bizim ibra edildiğimiz ama mevcut yönetimin ibra edilmeyip seçime gitmek zorunda kaldığı genel kurulun iptali için girişimde bulunduğumuzu iddia etmek mantık dışıdır. Yetkililerden bu işlemin kimin başvurusuyla yapıldığını açıklamalarını talep ediyorum"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN