Galatasaray'ın efsane yöneticisi Ergun Gürsoy favori başkan adayını açıkladı

Galatasaray'ın efsane yöneticisi Ergun Gürsoy favori başkan adayını açıkladı

Galatasaray camiasının efsane isimlerinden Ergun Gürsoy, sarı-kırmızılı kulüpteki seçim atmosferi hakkında KARAR’a değerlendirmelerde bulundu. Gürsoy, ‘’Başkanlığı Abdurrahim Albayrak’a bırakmazlar. Galatasaray farklı bir dünya. Metin Öztürk daha önce üç seçim kaybetti. Bu yüzden onun seçilme şansı yok. Bence bu seçimin en şanslı ismi Eşref Hamamcıoğlu’’ dedi.

FURKAN UZUN

Galatasaray'da mevcut Başkan Burak Elmas'ın, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mali yönden ibra edilip idari yönden ibra edilmemesi ile birlikte seçim süreci başladı. Sarı-kırmızılı camia 30 Nisan’da yeni başkanını seçecek. Tüzük gereği Başkan Burak Elmas ve yönetimi seçimde aday olamayacak.

“ELMAS’I DURUP DURURKEN İBRA ETMEDİLER”

Galatasaray eski ikinci başkanı Ergun Gürsoy, Sarı-kırmızılı camiada yaşanan gelişmeleri KARAR’a değerlendirdi.

Ergun Gürsoy, Başkan Burak Elmas’ın ibra edilmemesi hakkında ‘’Burak Elmas’ı durup dururken ibra etmediler ve geri yolladılar. Bunlar hoş şeyler değil. Benim kabul edebileceğim şeyler değil. Şimdi seçilecek yönetim, tedirginlik içerisinde görev alacak. Görev süresince tedirginlik yaşayacak. En ufak bir problem sonucunda geriye yollanacaklar. Ne diyeyim? Görülen o ki daha önce aday olan isimler yine aday olacak. Ne yapacaklar onu da bilemem. Ama seçilmiş bir başkanı ben her zaman desteklerim. Bir önceki seçimde Burak Elmas’ı desteklemiştim. Bu seçimde de adaylara bakacağım. Omurgası en güzel olan adayı destekleyeceğim. Faydalı olabileceğini düşündüğüm adaya oyumu vereceğim’’ dedi.

haber-ici.jpg

“BAŞKANLIĞI ABDURRAHİM ALBAYRAK'A BIRAKMAZLAR”

Gürsoy, ‘’Galatasaray başkan adaylığı için bir çalışma yapıyorum. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim. Çalışmam var’’ açıklamasında bulunan Abdurrahim Albayrak hakkında ise ‘’Hayırlısı olsun. Varsayımlarla hareket etmeyelim. Seçime kadar çok şey değişir. Abdürrahim iyi bir arkadaşımız. Ama bana öyle geliyor ki başkanlığı Abdürrahim’e bırakmazlar. Biliyorsunuz ki Galatasaray apayrı bir yer, farklı bir dünya.’’ değerlendirmesinde bulundu.

“EŞREF HAMAMCIOĞLU BU SEÇİMİN EN ŞANSLI İSMİ”

Gürsoy, Sarı-kırmızılı kulüpte alınan seçim kararı sonrası başkanlığa adaylığını açıklayan ilk isim olan Metin Özturk’ün, 30 Nisan’da gerçekleşecek seçimden zaferle ayrılma şansının düşük olduğunu vurgulayarak, seçimde Eşref Hanamcıoğlu’nu favori olarak gördüğünü açıkladı.

Gürsoy, şunları söyledi:

‘’Metin Öztürk’ün kendisini de babasını da çok iyi tanırım. İyi bir arkadaşımız. Ama Metin Öztürk, daha önce Galatasaray’da üç seçime aday olup üç seçimden de mağlup ayrılan bir isim. Bu yüzden başkanlık şansı olacağını zannetmiyorum. Seçimde ona şans vermiyorum. Bence bu seçimin en şanslı ismi Eşref Hamamcıoğlu’’

“GALATASARAY, FATİH TERİM ZAMANINDA ÇATLAK VERMEYE BAŞLAMIŞTI”

Galatasaray’daki çatlakların eski teknik direktör Fatih Terim döneminde yaşanmaya başladığını kaydeden Gürsoy, ‘’Fatih Terim, Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş, başarılı olmuş bir kardeşimiz, bir hocamız. Hakkında bir şey söylemek istemem. Onun da kendine göre doğru ve yanlışları var. Hayırlısı olsun derim. Ama Galatasaray, Fatih Terim zamanında çatlak vermeye başlamıştı. Dolayısıyla bu kadro, bu uyum Galatasaray’ı hiçbir zaman şampiyonluğa götüremez.’’ şeklinde konuştu.

“AİLEMİZ GALATASARAY’A YENİ YÖNETİCİLER YETİŞTİRİYOR”

Gürsoy ailesinin Galatasaray’a yönetici yetiştirdiğini de duyuran Ergun Gürsoy, son olarak şunları söyledi:

‘’Benim artık adaylık veya yöneticilik gibi bir planım yok. Ben artık emekliler sınıfına girdim. Ama ailemizde Galatasaray’a yeni yöneticiler yetiştiriyoruz. Bu işlerle uğraşacak insanlara sahibiz. Ama bu seçimde mi olur daha sonra mı olur bilemiyorum. Acele etmek istemiyoruz. ‘’

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN