Galatasaray böylesini hiç görmedi! Torrent'le ilgili şoke eden detay

Galatasaray böylesini hiç görmedi! Torrent'le ilgili şoke eden detay

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da çöküş yaşanıyor. 20. haftaya kadar takımın başında olan Fatih terim yönetiminde ligin en çok pozisyona giren takımı olan Galatasaray, Terim ile yaşanan yol ayrımı sonrasında göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile net pozisyon sayısında 14. sıraya kadar geriledi. İspanyol teknik adam ayrıca kulüp tarihinin en düşük puan ortalamasına sahip teknik direktörü olarak kayıtlara geçti.

Kadıköy’de, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 6 yıl sonra mağlup olan Galatasaray’da İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in performansı tartışmalara neden oldu.

Sarı kırmızılılar, 59 yaşındaki teknik adam yönetiminde birçok alanda dibi gördü. Torrent yönetimindeki Galatasaray, başarısız olduğu gerekçesiyle 20. haftada görevine son verilen Fatih Terim’i mumla arar hale geldi.

LİGİN EN AZ POZİSYONA GİREN TAKIMLARI ARASINDA

Terim yönetiminde pozisyon üretme sayısında ligin lideri olan Galatasaray, Torrent'in göreve gelmesiyle beraber bu alanda 14. sıraya kadar geriledi. Terim ile 8.7 olan maç başına pozisyon ortalaması Torrent ile 3.9’a kadar indi.

EN KÖTÜSÜ TORRENT

Cimbom'un başında 12 Süper Lig maçına çıkan Torrent, 4 galibiyet 6 beraberlik 6 mağlubiyet ile Galatasaray’ı en az 5 maçta çalıştıran teknik adamlar içerisinde en düşük puan ortalamasının sahip teknik direktör olarak tarihe geçti.

Sarı kırmızılılar ayrıca 32 lig maçın da 47 kez topu ağlarında görürken 2 gol yemesi durumunda 2015-16’daki performansını tekrarlamış olacak.

BELHANDA'YI ARATTILAR

Sezon başında orta saha oyuncuları Berkan, Taylan ve Cicaldau için toplam 10.5 milyon Euro bonservis ödeyen Galatasaray, Belhanda’yı arar hale geldi. Taylan skor katkısı veremezken, Berkan 2 asiste, Cicaldau ise 5 gol, 4 asiste imza attı. 3 futbolcu 5 gol, 6 asistle 11 gole katkı verirken Belhanda 4 yılda 48 gole katkı sağlamıştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN