Galatasaray başkan adayı Öztürk'ten dikkat çeken açıklama: Taraftarlarımız bayrakları hazırlasın

Galatasaray başkan adayı Öztürk'ten dikkat çeken açıklama: Taraftarlarımız bayrakları hazırlasın

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk 30 Nisan'da gerçekleşecek başkanlık seçimi için yönetim kurulu listesini divan başkanlığına teslim ederek ''Taraftarlarımız bayraklarını hazırlasınlar. Kısa zamanda göreceksiniz. Biz vaat değil iş yapacağız. Kimseyi göndermek gibi bir niyetimiz yok. Hoca başarılıysa devam ederiz. Değilse etmeyiz'' açıklamasında bulundu.

Galatasaray'da 30 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesinde başkan adaylarından Metin Öztürk, yönetim kurulu listesini divan başkanlığına teslim etti.

''BORÇLARI SIFIRLAYACAĞIZ''

Divan başkanlığında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ''Galatasaray'ın borçlarını sıfırlayacağız. 600 milyon TL'ye çözülüyorsa iyi. Bizim yaptığımız hesaba göre, kasaya bu sene ilave 1 milyar TL koymak lazım. Kısmet olur da 30 Nisan'da bu görev bize tevdi edilirse rahatlıkla altından kalkacağımıza eminim. O gün de söylemiştim; taraftarlarımız bayraklarını hazırlasınlar. Kısa zamanda göreceksiniz. Biz vaat değil iş yapacağız. Kimseyi göndermek gibi bir niyetimiz yok. Hoca başarılıysa devam ederiz. Değilse etmeyiz. Bu sadece benim değil, tüm yönetim kurulunun vereceği bir karar'' diye konuştu.

Metin Öztürk'ün yönetim kurulu listesi şekilde:

Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Can Natan, Adil Emecan, Mehmet İsmail Sarıkaya, Binnur Doğançe Zaimler, Dikran Gülmezgil, Emir Aral, Fabrizio Casaretto, Ethem Baturalp Pamukçu

Yönetim listesindeki görev dağılımı ise şu şekilde:

İkinci başkan: Rıza Tevfik Morova
Başkan yardımcısı: Mehmet İsmail Sarıkaya
Başkan yardımcısı: Dikran Gülmezgil
Genel sekreter: Bora İsmail Bahçetepe
Muhasip üye: Fabrizio Casaretto

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN