Hamamcıoğlu'nun yönetim listesinde dikkat çeken detay

Hamamcıoğlu'nun yönetim listesinde dikkat çeken detay

Galatasaray Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu yönetim kurulu listesini divan başkanlığına teslim etti. Listede kamuoyunca tanınan hiçbir isme yer verilmemesi dikkatleri çekerken Hamamcıoğlu, ''Kasa kolaylığı sağlamamız söz konusu değildir ama finansman yaratıcı çalışmalarımız hazır. Galatasaray hiç bu kadar dibe vurmamıştı. Biz tüm popülist söylemlerden kaçınarak aday olduk'' diye konuştu.

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, ekibiyle birlikte Nef Stadyumu'na giderek yönetim kurulu listesini divan başkanlığına teslim etti.

Stadyum çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hamamcıoğlu şunları söyledi.

"Fikir ayrılıkları mutlaka olacaktır. Bu fikir ayrılıklarını avantaja çevirmek için yola çıktık. Rakip adayımızla birlikte yola çıkıyoruz. Çok adaylı seçim Galatasaray'ın geleneklerinde vardır. Tek adaylı seçim söz konusu olmaz. Çoklu katılımı destekliyoruz. Metin Öztürk ve arkadaşları da Galatasaray'a hizmet etmek isteyen kişiler. Umarım Galatasaray'ın kalitesine yakışan bir seçim süreci olur."

GALATASARAY HİÇ BU KADAR DİBE VURMAMIŞTI

Kasa kolaylığı sağlamamız söz konusu değildir ama finansman yaratıcı çalışmalarımız hazır. Bankalar Birliği ve spor yasası çerçevesinde kimsenin kasa kolaylığı sağlaması mümkün değil. Galatasaray hiç bu kadar dibe vurmamıştı. Biz tüm popülist söylemlerden kaçınarak aday olduk. Daha önce bunların sonucunu gördük. Finansman yaratıcı kaynaklarımız hazır. Arkamızda çok güçlü bir iş dünyası desteği var, zamanı gelince bunları açıklarız."

Hamamcıoğlu'nun listesinde şu isimler yer alıyor:

Asil Üyeler: Osman Kocaman, Boğaç Göncü, Murat Uysal, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez, Murat Karaman, Tamer Saka.

Yedek Üyeler: Sadık Burçin Tuncel, Abdullah Metin Tutçuoğlu, Namık Kemal Martı, Suat Sarı, Kaan Artukoğlu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN