Hamamcıoğlu teknik direktör konusunda kararını açıkladı: Torrent planlarımız arasında yok

Hamamcıoğlu teknik direktör konusunda kararını açıkladı: Torrent planlarımız arasında yok

Galatasaray Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, 30 Nisan'da gerçekleşecek başkanlık seçiminden zaferle ayrılmaları halinde teknik direktör Domenec Torrent ile yol ayrımına gideceklerini açıklayarak ''Sayın Torrent bizim orta ve uzun vadeli planlarımız arasında yok'' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, 30 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

''TORRENT BİZİM ORTA VE UZUN VADELİ PLANLARIMIZ ARASINDA YOK''

Seçimden zaferle ayrılmaları halinde İspanyol teknik adam Domenec Torrent'le yola devam etmeyeceklerini açıklayan Hamamcıoğlu şunları söyledi:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık seçimi teknik direktör konusuna tekrar indirgenmemeli. Bunun sakıncalarını hep beraber gözlemledik ve yaşadık. Sayın Torrent’in vereceği yıl sonu raporu ve sözleşme koşulları, ilgili arkadaşlarımız tarafından incelenerek yönetim kuruluna sunulacaktır. Torrent’i ligin son maçına kadar elinden geldiğince işini yapar tutmak önemli. Zira TFF, lig maçlarında galibiyet başına 2.7 milyon TL prim ödüyor.

Geçen dönemde yetki bizde olsaydı Fatih hoca ile sezon ortası yolları ayırmazdık, ilk tercihimiz de Torrent olmazdı. Dolayısıyla Sayın Torrent bizim orta ve uzun vadeli planlarımız arasında yok. Futbol şubemizi yönetecek profesyonel ekibimizin elinde DNA’sı Galatasaray ile uyuşacak kısa aday listesi var, ancak hiç kimse seçilmeden önce, 'Şu kişi ile anlaştık veya görüşüyoruz' iddiasında bulunamaz. Teknik direktörde bulunması gereken yetkinlikleri ve buna bağlı performans kriterlerimizi hazırladık.”

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN