Alex de Souza'nın 'Atatürk' paylaşımı gündem oldu

Alex de Souza'nın 'Atatürk' paylaşımı gündem oldu

Uzun yıllar top koşturduğu Fenerbahçe’nin efsanesi olan Alex de Souza, gündemden düşmeyen "Süper Kupa" skandalının ardından sosyal medya hesabından Atatürk fotoğrafı paylaşarak, "Atatürk yoksa Türkiye de yok" ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz cuma, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin başlamasına saatler kala çıkan kriz, maçı iptal ettirdi. Suudi yetkililer; Atatürk posteri, Fenerbahçe’nin "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" pankartı ve Galatasaray’ın da "Ne mutlu Türküm diyene!" pankartına itiraz edince, iki kulüp de maça çıkmama kararı aldı.

2-001.jpg

Olayın yankıları sürerken, 2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe’de top koşturup takımın efsanesi haline gelen Alex de Souza, yaşananlara sessiz kalmadı. Alex, Instagram hesabından, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının üzerine "Atatürk yoksa Türkiye de yok" ifadesinin bulunduğu bir görseli paylaştı.

Ünlü futbolcuya Türk takipçilerinden, desteği için teşekkür mesajları yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN