Ali Koç bu karardan sonra takımı küme düşürecek! Fenerbahçeli futbolculara katliam gibi ceza: Süper Lig'de ortalık karışacak

Ali Koç bu karardan sonra takımı küme düşürecek! Fenerbahçeli futbolculara katliam gibi ceza: Süper Lig'de ortalık karışacak

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına yaşananlar tüm dünyanın gündeminde. Yüzlerce Trabzonsporlu taraftarların sahaya girerek sarı-lacivertli takımın oyuncularına fiziksel olarak müdahale etmesi sonucunda saha savaş alanına döndü. Yaşananların ardından TFF'nin vereceği ceza merak konusu olurken gelen son dakika haberi sarı-lacivertli taraftarları yıktı. Bu karardan sonra Başkan Ali Koç, takımı küme düşürecek. Fenerbahçeli futbolculara katliam gibi ceza!

Türk futbolu Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile büyük bir yasa boğuldu. Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren kritik maçta yaşanan olaylar dünya gündemine bomba gibi düştü. Yüzlerce Trabzonsporlu taraftarlar sahaya bir anda atlayarak sarı-lacivertli futbolculara saldırdı. Ortalık savaş alanına dönerken Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) vereceği ceza merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgileri ise Başkan Ali Koç'u küplere bindirecek.

BİTİ DÜDÜĞÜ İLE SAHA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı için kritik bir viraja giren Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yendi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile saha bir anda savaş alanına döndü. Yüzlerce bordo-mavili taraftar sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Ortaya çıkan görüntüler ise korkunç.

yeni-proje-2024-03-19t111056-892.jpg

SÜPER LİG'DE ORTALIK FENA KARIŞACAK

Trabzonsporlu taraftarların Fenerbahçeli futbolculara fiziksel olarak temas etmesi ise tansiyonu iyice yükseltti. Yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği ceza ise merak konusu oldu. Kulislerden gelen bilgilere göre, her iki takımın oyuncuları da ağır cezalar alacak. Daha öncesinde bu tarz durumlarda yaşanmıştı. Son olarak Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından tribünlerin sahaya inmesi sonucu fiziksel kavgada Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, bir maç ceza almıştı.

yeni-proje-2024-03-19t111024-324.jpg

TFF'NİN KARARI MERAKLA BEKLENİYOR

Futbol yorumcuları ise Trabzonsporlu taraftarlara fiziksel temasta bulunan Fenerbahçeli futbolcular için de büyük cezalar verileceği iddia edildi. Bu konuda TFF'nin vereceği ceza merak konusu olurken konuyla ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

yeni-proje-2024-03-19t111037-145.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN