Ali Koç elindeki son bombayı patlattı! İspanya devi ile masaya oturdular. 15 milyon euroluk yıldız golcü hayırlı uğurlu olsun

Ali Koç elindeki son bombayı patlattı! İspanya devi ile masaya oturdular. 15 milyon euroluk yıldız golcü hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe gelecek sezon için kolları sıvadı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu genişletmek isteyen sarı-lacivertli yönetim, deneyimli oyuncular ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda adım atan ve başkanlık seçimleri için büyük kozlarla gelen Başkan Ali Koç, son bombasını patlattı. İspanya devi ile masaya oturdular. Fenerbahçe'den yılın transferi geliyor. 15 milyon euroluk yıldız golcü hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Başkanlık seçimlerine giden Fenerbahçe'de transfer haberleri peş peşe geliyor. Şuan için Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında olan seçim yarışında işler iyice kızıştı. İki patronda tüm kozlarını oynarken sıcak bir gelişme yaşandı. Başkan Ali Koç elindeki son bombayı patlattı! İspanya devi ile masaya oturdular. 15 milyon euroluk yıldız golcü hayırlı uğurlu olsun.

ALİ KOÇ ELİNDEKİ SON BOMBAYI PATLATTI

Fenerbahçe'de başkana adayları her geçen gün transfer çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Gelen son bilgi ise sarı-lacivertli taraftarları heyecana boğdu. Fotospor'da yer alan habere göre, Başkan Ali Koç İspanya devi Barcelona'da forma giyen Robert Lewandowski için harekte geçti. Transfer görüşmeleri resmen başladı.

15 MİLYON EUROLUK EFSANE GOLCÜ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ali Koç'un seçildiği takdirde Dzeko ile devam etmeyeceği yerine yeni bir isim alacağı gündeme geldi. Koç'un forvet gündemi ise bir süredir adı Beşiktaş'la anılan Robert Lewandowski. Polonyalı oyuncunun menajeri Pini Zavahi ile bizzat görüşen Başkan Ali Koç oldu.

yeni-proje-2024-05-25t113205-964.jpg

İddialara göre Lewandowski konusunda Ali Koç'un en büyük güvencesi Barcelona'nın yıllık 25 milyon Euro kazanan Polonyalı oyuncudan kurtulmak istemesi. Daha önce Mesut Özil transferindeki gibi bir operasyonun gündeme gelmesi.

ROBERT LEWANDOWSKİ KİMDİR?

Robert Lewandowski, 21 Ağustos 1988'de Polonya'nın Varşova kentinde doğmuş olan bir futbolcudur. Genellikle dünya futbolunun en iyi forvetleri arasında gösterilen bir isimdir. Kariyeri boyunca hem kulüp düzeyinde hem de milli takım düzeyinde birçok başarı elde etmiştir.

yeni-proje-2024-05-25t113220-443.jpg

KULÜP KARİYERİ

Lewandowski, profesyonel kariyerine 2005 yılında Polonya'nın Znicz Pruszków takımında başladı. Daha sonra Lech Poznan'a transfer oldu ve burada oynadığı dönemde önemli bir çıkış yakaladı. 2010 yılında Almanya'nın Borussia Dortmund kulübüne transfer oldu. Dortmund'da geçirdiği dönemde Bundesliga'da birçok gol kaydederek takımına büyük katkı sağladı. 2014 yılında ise Alman devi Bayern Munich'e transfer oldu. Bayern Munich formasıyla Bundesliga, DFB-Pokal ve UEFA Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere birçok kupa kazandı. Bayern'deki performansıyla dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak kabul edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN