Ali Koç'a akla hayale sığmayacak sözler: Fenerbahçe'yi rezil ettin, sen ne yaptığını bilmiyorsun

Ali Koç'a akla hayale sığmayacak sözler: Fenerbahçe'yi rezil ettin, sen ne yaptığını bilmiyorsun

(SON DAKİKA SPOR HABERLERİ...) Süper Kupa finalinin 54. saniyesinde İcardi'nin yediği golle birlikte sahadan çekilen Fenerbahçe için çok sert ifadeler kullanan Batuhan Karadeniz, Ali Koç'u eleştirerek '1 yıl daha başkan olabilmek için her şeyi deniyorsun ve kulübü rezil ediyorsun' sözlerini sarfetti.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynan Süper Kupa finalinin ardından SkySpor kanalında çok sert açıklamalarda bulunan Batuhan Karadeniz, Ali Koç'u hedef alarak 'Bir dediğin diğerini tutmuyor, 1 yıl daha başkan olmak için kaos yaratıyorsun' ifadelerini kullandı. İşte Karadeniz'in değerlendirmeleri...

ÖNCE YOKUM DİYORSUN SONRA YENİDEN BAŞKANLIK İÇİN...

Sen ezeli rakibine tepki bile gösteremiyorsun, sen eğer bu takımı sahadan çekeceksen gol yemeden çekecektin. Ali Koç Fenerbahçe'yi rezil etmiştir. Ali Koç önce başkanlığı bırakacağım diyor sonra alkışı görünce yeniden başkan olmak için kendisini aklıyor. Ben olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar diyor, sonra HT'de verdiği açıklamalarda yeniden başkan olma sinyali veriyor, Ali Koç ne yaptığını bilmiyor.

gklbieewoaegthu.jpg

ALİ KOÇ O KONGRE ÜYELERİNİ NEDEN TOPLADI?

33 bin kongre üyesi neden o stada gitti? Ligden çekilme için o stada gelindi, sonunda ne oldu belli değil. Ali Koç ben bırakıp gidiyorum dese bir tane Fenerbahçeli kal demez, kal diyen Fenerbahçeli de gerçek Fenerbahçeli değildir. Ali Koç bir an önce istifa etmeli. Ali Koç önce ligden çekileceğim dedi bunun bedelini hesaplayamadı, bunun faturasını tahmin edemedi, sonra aklı başına gelince o kongre üyelerini 'bana destek veriyorlar mı vermiyorlar mı' diye stada topladı.

SÜPER LİG'DEN DE ÇEKİLECEK MİSİN ALİ KOÇ?

2022'de Hulusi Belgü 'Fenerbahçe tarihine gelmiş geçmiş en başarısız başkan olacaksınız' demişti. Ali Koç başarısızlıklarının üstünü kapatmak için acayip, ilginç şeyler yapıyor. Fenerbahçe U19 takımıyla maç çıkıp çekildi, kupayı Galatasaray'a hediye etti yarın ne değişecek? Ali Koç'un bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bugün Fenerbahçe'yi sahada çektin, yarın Süper Lig'den de çekebilecek misin Ali Koç? Ali Koç 1 yıl daha başkanlık yapabilmek için kaos yaratıyor. Eğer Fenerbahçe Süper Kupa finalinde tam kadro (Tadic, Dzeko, Ferdi, Szymanski ve diğerleri) sahaya çıkıp Galatasaray'a yenilseydi Ali Koç istifa edecekti.

17125162110540-001.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN