Fenerbahçe'nin alacağı ceza belli oldu! Süper Kupa yarıda kalmıştı

Fenerbahçe'nin alacağı ceza belli oldu! Süper Kupa yarıda kalmıştı

Şanlıurfa'daki Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray'ın 1. dakikada attığı gol sonrası sahadan çekilen Fenerbahçe'nin cezası belli oldu. İşte Fenerbahçe için verilen karar...

Daha önce Suudi Arabistan’da yapılması planlanan organizasyon yaşanan olayların ardından ertelenmiş ve Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa’da oynanması kararını almıştı. Fenerbahçe mücadeleyi yabancı hakemin yönetmesi ve karşılaşmanın başka bir tarihe ertelenmesi için başvuru yaptı.

Bu başvuru kabul görmeyince sarı-lacivertliler mücadeleye U19 takımıyla çıktı ve müsabakanın 2'nci dakikasında sahadan çekildi.

gg-copy.jpg

Maçın hakemi Volkan Bayarslan ve yardımcıları bir müddet bekleyip Fenerbahçe'nin geri gelmeyeceğine emin olduktan sonra maçı 4. dakika tatil etti. Bu kararın ardından Galatasaraylı oyuncular kutlamalara başlayıp taraftarları ile sevinç yaşadı. Karşılaşma ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu ve kurulları verecek.

kk-copy.jpg

kk-copy.jpg1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLANACAK

Öncelikle TFF, müsabaka görevlilerinin raporlarını bekleyecek (Futbol Müsabaka Talimatı Madde 26-3). Raporlar geldikten sonra Disiplin Kurulları'nın görev zamanı başlayacak (Madde 23-3). Disiplin Kurulları, Madde 22-a'ya göre hükmen mağlubiyet kararını verecek.

Ardından, bu kararı madde 26-1'e göre TFF Yönetim Kurulu onaylayacak. Tüm bu süreçlerin 1 hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.

dd-copy.jpg

'HÜKMEN MEN EDİLECEK'

TRT Spor'un haberine göre ise PFDK, Fenerbahçe'ye hükmen men ve bir sene Türkiye Kupası'na katılmama cezası verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN