Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Samet Aybaba taraftara müjdeli haberi verdi: Şampiyonluk yaşayan hoca geri geliyor

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Samet Aybaba taraftara müjdeli haberi verdi: Şampiyonluk yaşayan hoca geri geliyor

Dün akşam Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, kritik derbiye 2-1 skorla kaybetti. Alınan mağlubiyet sonrası gözler boş olan teknik direktörlük koltuğuna çevrildi. Taraftarlar Beşiktaş'ın başına hangi hocanın getirileceğini merakla araştırırken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Aybaba, müjdeli haberi taraftarlara verdi. Siyah-beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayan hoca geri geliyor. Başkan Hasan Arat, devreye girdi.

Süper Lig'de Trabzonspor'un arkasında yer alarak 4. sırada yer alan Beşiktaş, dün akşam ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Alınan mağlubiyet sonrası gözler teknik direktör koltuğuna çevrildi. Siyah-beyazlı takımın taraftarları kimin hoca olarak getireceğini merakla araştırırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Hasan Arat devreye girdi. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Samet Aybaba taraftara müjdeli haberi verdi.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU! SAMET AYBABA AÇIKLADI

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Aybaba, teknik direktör arayışlarının sürdüklerini belirterek çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Sergen Yalçın ile yakında temas kurduklarını belirten Aybaba, "Sergen Yalçın listemizde. O doğal aday. Beşiktaş takımı üçüncü sezondur başarısız döneme girdi. Bu süreci ayağa kaldıracak birisi lazım." diye konuştu.

yeni-proje-2024-04-28t121001-490.jpg

Aybaba yeni teknik direktörün yerli mi, yabancı mı olacağı konusunda, "İkisiyle de ilgili bakıyoruz. Beşiktaş takımı üçüncü sezondur başarısız döneme girdi. Bu süreci ayağa kaldıracak birisi lazım. Oyuncuların saygı duyacağı, işini iyi yapan, başarılı, antrenmanı-sistemi doğru planlayan bir antrenöre ihtiyacımız var." dedi.

SEMİH KILIÇSOY GİDECEK Mİ?

Bu sezon yıldızı parlayan Semih Kılıçsoy'ın transfer olup olmayacağını da aktaran Samet Aybaba, "Birinci maçtan sonra menajerini çağırdım. Sonrasında anlaştık. Semih 3 hafta içinde 5 tane gol attı ve yükseldi. Çok iyi bir anlaşma oldu her iki taraf için de. Semih seneye bizde, oynayacak.

yeni-proje-2024-04-28t121045-681.jpg

Daha gelişecek. Onun için 30 milyon eurodan daha fazlasını düşünüyoruz. 30 milyon euroya vermeyiz. Gelecek sezon böyle oynarsa buraları zorlar." yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN