Ali Koç ile İsmail Kartal, Jorge Jesus'un hakkını yemesin, 22 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'ye o getirdi

Ali Koç ile İsmail Kartal, Jorge Jesus'un hakkını yemesin, 22 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'ye o getirdi

(FB HABERLERİ) UEFA Konferans Ligi son 16 turunda 24 maçtır yenilmeyen Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 3-0 yenen Fenerbahçe'de Hollandalı sol stoper Oosterwolde'nin performansı resmen ayakta alkışlandı.

18251551.jpg

OOSTERWOLDE 7.5 MİLYON EURO ETMEZ DEMİŞTİM

18251557.jpg

FENERBAHÇE İLK DEFA BU KADAR SAVUNMA AĞIRLIKLI OYNADI

Fenerbahçe bu sene Galatasaray maçı hariç ilk defa bu kadar savunma anlayışıyla oynadı ve mücadele gücü arttı. Fenerbahçe Pendikspor'a savunma mı oynayacak? Hayır, ligde Pendikspor da Fenerbahçe gibi Kadıköy'de savunma oynayacak. Fenerbahçe lige böyle oynarsa ıslıklarlar.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR'U YENERSE...

Bu galibiyet İsmail Kartal ve futbolcular üstündeki baskılar en az 1 ay kalktı. Fenerbahçe eğer deplasmanda Trabzonspor'u yenerse 'herkes işine baksın' diyecektir. Fenerbahçe, 2 ya da 3 puan geride Rams Park'a gelirse 'ben neden burada şampiyon olmayayım' deyip final maçına çıkacaktır.

JORGE JESUS HERKESE KARŞI DURARAK TRANSFER ETTİ

Oosterwolde 6-7 milyon euro'ya gelirken eleştirdik ama bu maçtan sonra değerini 15 milyon euro'ya çıkardı, Oosterwolde rahat rahat bu paralara gider. Kim Min Jae, Boey gittiyse Oosterwolde de gidebilir. Burada Jorge Jesus'un hakkını vermek lazım. Oosterwolde'ye 7 milyon euro verildiğinde herkes tepki göstermişti, 'bu para bu oyuncuya verilir mi?' denmişti. Ali Koç inandı, İsmail Kartal oynattı, bence Koç ve Kartal Jesus'un hakkını teslim etmeliler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN