Ali Koç Krunic'in ardından bir bomba daha patlattı! A Milli Takım'ının süper yıldızı Fenerbahçe'ye hayırlı olsun

Ali Koç Krunic'in ardından bir bomba daha patlattı! A Milli Takım'ının süper yıldızı Fenerbahçe'ye hayırlı olsun

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç transfer sürecine son hızda devam ediyor. Milanlı Rade Krunic‘in ardından sarı-lacivertli ekip, yeni bir bomba patlattı! A Milli Takım'ının süper yıldızı Fenerbahçe'ye hayırlı olsun...

KARAR

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, transfer piyasasında hareketliliği devam ettiriyor. Son olarak Milanlı Rade Krunic ile anlaşan sarı-lacivertli ekip, Bosna Hersek Milli Takımı'nın süper yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Krunic transferinde sona gelirken yeni bir sürpriz transferde haberi verildi.

Fenerbahçe Krunicle anlaştı. sportif direktör Mario Branco haftaya Milan ile masaya oturacak. Çağlar ile de el sıkışıldı. Ancak son kararı ocakta A.Madrid'in teknik patronu Simoene'nin vereceği öğrenildi.

KRUNIC TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

fenerbahce-yeni-transferi.webp

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç transfer hamlelerine son sürat devam ediyor. Sarı Kanaryalar'ın uzun süredir peşinde olduğu Bosna Hersek Milli Takımı'nın da formasını terleten Milanlı Rade Krunic ile her konuda anlaştı. Krunic'le her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Mario Branco'nun önümüzdeki hafta içinde Milan kulübü ile bir araya geleceği ve transferi bitirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe'nin Krunic için Milan'a yaklaşık 7 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor.

FENERBAHÇE’DEN SÜRPRİZ TRANSFER

fenerbahce-yeni-transferi-1.webp

Öte yandan Ali Koç, bir transferi daha bitirmeye oldukça yakın. Fenerbahçe kiralamak için masaya oturduğu Çağlar Söyüncü ile her konuda anlaşmaya vardı. Ancak transferin bitmesi için son bir pürüz kaldı. O da Atletico Madrid'in başarılı teknik patronu Diego Simeone... Simeone'nin de onay vermesi halinde başarılı 27 yaşındaki Milli Futbolcu'nun Ocak döneminde Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN