Ali Koç resmen açıkladı! Fenerbahçe Süper Lig'den çekilecek mi?

Ali Koç resmen açıkladı! Fenerbahçe Süper Lig'den çekilecek mi?

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan ve 1-1 eşitlikle süren Adana Demirspor- Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürüyor. Kanarya'nın başkanı Ali Koç, dün TFF binasına giderek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında Fenerbahçe'nin ligden çekileceği öne sürülürken başkan Koç, söz konusu iddialar sonrasında sessizliğini bozdu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor- Fenerbahçe karşılaşmalarının yankıları sürüyor. Sarı-lacivertli camianın maçın hakemi Ali Palabıyık'a gösterdiği tepkinin ardından Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'den çekileceği öne sürülmüştü. Kanarya'nın Başkanı Ali Koç, söz konusu iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Mert Hakan Yandaş'ın attığı gol geçersiz sayılırken ev sahibi takıma ise iki penaltı verilmesi maçın önüne geçti.

'FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEK' İDDİASI

Ali Palabıyık'ın karşılaşmada çaldığı düdükler maçın önüne geçerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, dün TFF binasına giderek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da bir görüşme gerçekleştirdi.

ALİ KOÇ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Görüşme sonrasında Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'den çekileceği iddia edilirken sarı-lacivertli camianın başkanı Ali Koç, söz konusu iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Ali Koç, Ligden çekilme gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıklayarak "Ben başkan olarak bunun bütün resmine bakmak zorundayım. Artık biz figüran mı olacağız yoksa uzun vadeli çıkarlarımızı korumak adına bu ülke futbolunu temizleme adına bugünlerden feragat mı edeceğiz. Bunun kararını vermemiz gerekiyor. Ben her şeyi, kendi başkanlığımı feda etmeye hazırım. Çünkü yolumuzda iki yol var. Ligden çekilme falan saçma sapan şeyler değil. Öyle bir şey yok. Bunlar duygusal olarak söylenenler. Şimdi 15 hafta var. Selahattin Baki’nin dediği gibi biz bu ligi şampiyon bitireceğiz mi? Yoksa yeter artık bardağı taşırdınız biz maça çıkmıyoruz deyip çıkıp bir dakika sahada kalıp bu sezonu feda etmek mi. İnanın geleceğimiz için çok çok önemli bir adımdır" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN