Ali Koç resmen çıldırdı! Guardiola'nın vazgeçilmez ismi için düğmeye bastı: Kanarya'ya 49 milyon euroluk süper yıldız!

Ali Koç resmen çıldırdı! Guardiola'nın vazgeçilmez ismi için düğmeye bastı: Kanarya'ya 49 milyon euroluk süper yıldız!

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Fenerbahçe, bir yıldızı daha kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve Hırvat eldiven Livakovic transferleri ile güçlendiren Fenerbahçe, bu kez gözünü Guardiola'nın vazgeçilmez ismine dikti.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Hollanda ekibi Twente'yi eleyerek gruplara kalan sarı-lacivertli ekip transferde gaza bastı. Kanarya, 49 milyon euroluk orta saha için düğmeye bastı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Bulgaristan’dan Ludogorets, Slovakya’dan Spartak Trnava, Danimarka’dan Nordsjaelland ile eşleşen Fenerbahçe, yarın akşam deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu olacak.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, gözün İngiltere'ye dikti. Kanarya Pep Guardiola'nın vazgeçilmez ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

49 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve Hırvat eldiven Livakovic'i kadroya katan Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos'i ise İstanbul'a getiren Fenerbahçe, orta saha transferi için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, geçen sezon başında 49 milyon euro karşılığında Leeds United'dan Manchester City'e transfer olan 27 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Kalvin Phillips için düğmeye bastı

İngiliz ekibi ile anlaşmaya varılması halinde yıldız orta saha oyuncusunun Fenerbahçe'ye kiralık olarak imza atması söz konusu olacak.

Geçen sezon İngiliz devinde 21 maçta forma şansı bulan İngiliz orta saha, takımına gol ya da asist katkısı yapamadı. Football rumours: Kalvin Phillips attracting interest from Liverpool | The Independent

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN