Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tokat gibi cevap! İsmail Kartal'ın biletini kesti. Fenerbahçe'nin başına 13 kupalı ismi getiriyor

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tokat gibi cevap! İsmail Kartal'ın biletini kesti. Fenerbahçe'nin başına 13 kupalı ismi getiriyor

Fenerbahçe'de tekrardan başkan adayı olacağını açıklayan Ali Koç, transfer girişimlerine başladı. Aziz Yıldırım'ın aday olmasının ardından açıkladığı Jose Mourinho ismi sonrası harekete geçen Koç, sürpriz bir hamle attı. Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tokat gibi cevap! İsmail Kartal'ın biletini kesti. Fenerbahçe'nin başına 13 kupalı ismi getiriyor. İlk temaslar kuruldu, imzası an meselesi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında ağır darbeler alan Fenerbahçe'de başkanlık yarışı başladı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında kıyasıya bir yarış geçerken transfer bombaları peş peşe geliyor. Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ismini açıklamasının ardından Koç'tan ilk yanıt geldi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın bileti kesildi. Ali Koç Fenerbahçe'nin başına 13 kupalı ismi getiriyor. Taraftarlar bu ismi duyunca sevinçten çıldıracak.

İSMAİL KARTAL'IN BİLETİNİ KESTİ

Trendyol Süper Lig’de 36 maç sonunda 29 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Fenerbahçe, topladığı 93 puanla Süper Lig'de ikinci sırada yer almakta. Lider Galatasaray'ın ise 99 puanı bulunmakta. Sarı-lacivertli takım, ligin 37.haftasında 19 Mayıs Pazar günü oynanacak olan derbi müsabakasında Galatasaray’ı yenerek şampiyonluk şansını son maça taşımayı amaçlıyor. Kritik derbi öncesi transfer bombaları peş peşe geliyor.

Tekrardan adaylığını açıklayan Ali Koç, İsmail Kartal'ın biletini kesti. Ortaya atılan iddialara göre Ali Koç, İspanyol teknik direktör Rafael Benítez’i gündemine aldı.

yeni-proje-2024-05-15t120815-427.jpg

İLK TEMAS KURULDU! ALİ KOÇ'TAN AZİZ YILDIRIM'A TOKAT GİBİ CEVAP

Son olarak Celta Vigo'yu çalıştıran ve 12 Mart'ta görevinden ayrılan 64 yaşındaki İspanyol teknik adamla ilk temas kuruldu. Geçtiğimiz yıllarda da Benitez ismi gündeme gelmiş ancak mutlu sona ulaşılamamıştı.

yeni-proje-2024-05-15t120825-748.jpg

Mart ayında buradaki görevinden ayrıldı. Kariyerinde 13 kupası olan 64 yaşındaki teknik adam, Liverpool'la Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu (2004-05) yaşadı. 2 kez lig şampiyonu yaptığı Valencia ile UEFA Kupası (2003- 04) kaldırdı. Chelsea ile Avrupa Ligi (2012-13) şampiyonu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN